AliExpress Reviews

370
601
38
1
4
frontend.average_rating
4/5 - 1019 Reviews
avatar Shari

09/12/2018

- "Goede website voor gsm hoesjes ofzo te kopen. Maar om dure, kwalitatieve producten te kopen raad ik deze website niet aan." -

avatar Valentina

04/12/2018

- "Nog nooit gehoord van Earnieland, maar ben toch benieuwd en blij dat er zo een tool bestaat voor online shoppers. Ik begin nog pas met verkennen en het lijkt me toch veel voordelen te hebben. Heb iets gekocht bij AliExpress en dit is nog maar het begin van het verzamelen van kortingen! Heel tof." -

avatar silvie

04/12/2018

- "Met een beetje geduld voor levering kun je hier leuke koopjes doen!" -

avatar Kelly

28/11/2018

- "Leuke dingen die veel goedkoper zijn dan elders, wat het toch interresant maakt van die prulletjes te kopen ;-)" -

avatar Loes

28/11/2018

- "Zo goedkoop en als je iets zoekt ze hebben het altijd." -

avatar Axel

26/11/2018

- "Zeer ruim aanbod tegen lage prijzen . levering kan soms lang duren" -

avatar Ilse

25/11/2018

- "Leuke spulletjes voor weinig geld" -

avatar Jens

23/11/2018

- "Levering kan soms op zich laten wachten maar prijs/kwaliteit top." -

avatar johanna

22/11/2018

- "Altijd wel iets te vinden op ali. Wel goed opletten voor namaak want daar kan je boetes voor krijgen." -

avatar johanna

22/11/2018

- "Altijd wel iets te vinden op ali. Wel goed opletten voor namaak want daar kan je boetes voor krijgen." -

avatar Loes

22/11/2018

- "Zoek je iets voor een klein prijsje den ali heeft het. Ook komt soms je bestelling niet door. Geen probleem. Stuur een mail en ze antwoorden terug in jou taak," -

avatar Linda

20/11/2018

- "heb al vrij dikwijls gekocht via deze website - levertijd is vrij lang maar bij problemen levering wordt meestal wel gezocht naar toepasselijke oplossing" -

avatar Marijke

20/11/2018

- "Al veel kleine spullen gekocht. Soms moet je lang wachten, maar ik heb nog nooit problemen gehad. Kijk wel altijd goed naar de beoordeling van de verkopers en lees goed de productbeschrijvingen!" -

avatar Bram

19/11/2018

- "ideale webshop om kleine dingen te kopen. hier zijn ze meestal veel goedkoper dan op andere webshops." -

avatar Emelda

17/11/2018

- "Fijn om te bestellen op deze site, is wel een beetje wachten op koopjes...." -

avatar emmely

17/11/2018

- "super leuk om op deze site rond te snuisteren !" -

avatar Pieter

16/11/2018

- "Zalige webshop! Als je niet voor de allergoedkoopste dingen gaat krijg je echt wel waar voor je geld!" -

avatar Tim

15/11/2018

- "je vindt hier werkelijk alles" -

avatar emmely

15/11/2018

- "je vind er gewoonweg alles !!" -

avatar Patty

12/11/2018

- "leuke winkel waar je bijna alles vind voor kleine prijsjes. De kwaliteit is soms niet geweldig, ik zal er bijvoorbeeld geen kleding bestellen, maar voor bepaalde dingen maakt dit niet zo veel uit. vaak wel een maand wachten voor je je bestelling krijgt." -