AliExpress Reviews

415
663
39
1
4
Average rating
4/5 - 1127 Reviews
avatar Margo

16/03/2019

- "Leuke spullen voor leuke prijzen" -

avatar Nele

16/03/2019

- "Wat een aanbod! Leuk om hier te shoppen. Goede prijs-kwaliteit. Leuke extra korting via Earnieland. :)" -

avatar Samantha

13/03/2019

- "super ;)" -

avatar Antoine

12/03/2019

- "Toujours un plaisir de faire un achat sur Aliexpress afin de trouver de tout à tout petit prix" -

avatar Kendie

09/03/2019

- "Dol op ali maar weet nt of info over de productsamenstelling altijd correct is..." -

avatar Elke

06/03/2019

- "Super assortiment aan ongelofelijke prijzen. Enkel een beetje geduld hebben eer het geleverd wordt. Tevens bescherming dat als je pakje binnen de afgesproken termijn niet geleverd is er een nazending of geld terug gegarandeerd wordt." -

avatar Margo

03/03/2019

- "Leuke spullen te koop voor kleine prijsjes" -

avatar Margo

27/02/2019

- "Leuke koopjes" -

avatar Jonas

21/02/2019

- "al zoveel besteld, enkel wist ik niet dat aliexpress met earnieland samenwerkte, vanaf nu elke aankoop via hier :-)" -

avatar emmely

21/02/2019

- "i love ali !!!!" -

avatar Kim

18/02/2019

- "heel goedkoop , soms lang wachten op je bestelling en soms komt het helemaal niet aan wel een voordeel dat je altijd je geld terug krijgt als het niet aankomt binnen de levertijd" -

avatar Hanne

17/02/2019

- "goedkope producten, maar lange levertijd. Kwaliteit is soms ook niet zo goed. Ik zou hier nooit kledij op kopen! Wel ideaal voor kleine decoratiestukken / prulletjes / gsm hoesjes" -

avatar Daphné

12/02/2019

- "super goedkope spulletjes. voor de meeste producten moet je geen verzend kosten betalen." -

avatar Elodie

11/02/2019

- "C'est génial de pouvoir profiter d'un cashback sur aliexpress. On trouve sur Aliexpress tout ce qui concerne les composants électroniques à un prix défiant toute concurrence." -

avatar emmely

09/02/2019

- "Super leuke site om gewoon al in rond te snuisteren. Enkel jammer van de lange verzendtijd." -

avatar Cindy

07/02/2019

- "Super handige site. Je vindt hier alles wat je maar kan bedenken! Onlangs nog spullen voor een verjaardagsfeestje besteld en een hoop poppenkleertjes voor mijn nichtje!" -

avatar Cindy

07/02/2019

- "Zalige site. Onlangs superveel poppenkleertjes voor mijn nichtje bestelt. Je vindt daar een gigantische hoeveelheid voor de prijs van setjes bij ons!" -

avatar Christophe

03/02/2019

- "Veel betere shipments als vroeger, beste prijs online" -

avatar Tony

03/02/2019

- "Ben middels al geruime tijd klant bij Alieexpress en heb heel wat zoals klein tot grootte spullen besteld alles tot nu toe ontvangen binnen 2a3 weken ook communicatie b.v. berichtje gestuurd via e-mail direct antwoord. Dus heb heel goede ervaring met Aliexpress . Alieexpress is gewoon top ?." -

avatar Kathia

27/01/2019

- "cheap way to buy stuff that will be 3 times more expensive in europe. fast delivery and payback if something was delivered wrong ." -