bol.com Reviews

1210
1593
38
10
12
Average rating
4/5 - 2959 Reviews
avatar Jolien

11/06/2019

- "Heel tevreden van Bol, je denkt aan iets op een avond en de volgende dag heb je het al in huis." -

avatar Theunynck

10/06/2019

- "heel ruim assortiment. Je vindt er altijd wat je nodig hebt" -

avatar Theunynck

10/06/2019

- "Heel ruim assortiment met heel veel keuze!!!" -

avatar emmely

09/06/2019

- "goeie service !" -

avatar Jordy

07/06/2019

- "Onlangs een gsm gekocht via hen. Zeer snel thuis en ook nog goedkoop. Echt een aanrader!" -

avatar Gaetano

06/06/2019

- "Top service, zeker aan te raden aan iedereen!" -

avatar Gaetano

06/06/2019

- "Super zalige website, raad ik voor iedereen aan!" -

avatar Sara

05/06/2019

- "Bol.com. Handig en snel. Altijd tevreden, ook over dienst na aankoop" -

avatar peter

05/06/2019

- "Gisteren om 14h bestelling gedaan. Om 18h werd die thuis correct afgeleverd. Ook de optie select werkt zoals beloofd wordt" -

avatar peter

05/06/2019

- "reeds meerdere malen besteld via bol.com. is steeds in orde" -

avatar Jurgen

05/06/2019

- "Producten altijd mooi en degelijk verpakt, heel snelle levering en voortreffelijke service. Bedankt !" -

avatar Tom

04/06/2019

- "Goede online shop, die doet wat ze beloven. Goede prijs kwaliteit en veelal gratis levering aan huis. Leveringen zijn op tijd en waar nodig krijg je snel assistentie bij bv een miskoop of melding van een beschadiging." -

avatar A.

02/06/2019

- "Zo gemakkelijk zoveel winkels op één adres. Snelle levering wat wil je nog meer" -

avatar A.

02/06/2019

- "Floetrol is echt super, geen strepen meer met de verfroller en een professionele afwerking." -

avatar Balazs

02/06/2019

- "Eerlijke winkel. Bij verloren zending, geld teruggekregen." -

avatar Maxim

28/05/2019

- "Heel tevreden van deze winkel. Volgende dag correct geleverd en producten zijn van topkwalitiet. Doe zo verder bol.com!!" -

avatar Maxim

28/05/2019

- "Leuke shop, heel veel keuze. Gebruiksvriendelijk en volgende dag geleverd. ❤" -

avatar Karel

27/05/2019

- "Gigantisch aanbod, snelle bezorging en overzichtelijke site!" -

avatar Sophie

25/05/2019

- "Al verschillende dingen gekocht bij bol.com en steeds tevreden.wij checken wel altijd de prijzen want bol is niet altijd de goedkoopste." -

avatar Nathalie

24/05/2019

- "Heel blij dat ik earnieland heb leren kennen" -