bol.com Reviews

1074
1377
32
6
6
frontend.average_rating
4/5 - 2591 Reviews
avatar Eline

09/12/2018

- "Leuke shop waar heel veel verschillende producten te vinden zijn." -

avatar Cindy

09/12/2018

- "Ik had een tijdje geleden gelezen over EarnieLand, maar nooit de tijd genomen om dit te bekijken. En nu wou ik dat ik dit toch veel eerder had gedaan, want het werkt echt heel gemakkelijk." -

avatar Nele

07/12/2018

- "Net besteld via earnieland voor de eerste keer! Zeer benieuwd!" -

avatar Jonas

07/12/2018

- "handig voor alles wat je nodig hebt!" -

avatar Jolien

06/12/2018

- "nooit een betere webshop gekend" -

avatar Sara

04/12/2018

- "Snelle service. Prijzen moet je wel wat in het oog houden: soms zijn ze erg voordelig, maar soms zijn ze ook duurder dan ergens anders." -

avatar Sandra

04/12/2018

- "Bol.com is een webshop waar je veel leuke producten vindt. Heb hier al dierenbenodigdheden, adventskalender, make-up en zoveel meer besteld. De levering en het retourneren lopen steeds vlot. Een top webshop!" -

avatar Lien

03/12/2018

- "Ik heb al heel veel bestellingen gedaan en alles altijd snel ontvangen. Toen er eens een item kapot aankwam, hebben ze me gratis een nieuwe opgestuurd. Super winkel!" -

avatar Caroline

30/11/2018

- "Een heel groot assortiment , je vind er van alles aan een goeie prijs ?" -

avatar Kenneth

30/11/2018

- "ik vind er echt alles, snelle levering en makkelijk retouren" -

avatar Manuel

29/11/2018

- "ik ken geen betere webshop" -

avatar Ilse

29/11/2018

- "Voor elk wat wils terug te vinden op deze site! Toch 1 van de beste tips die ik gekregen heb van een vriendin om via deze site te shoppen! Top!" -

avatar Katie

29/11/2018

- "Bestelling voor de kids (Sint) gedaan bij BOL.COM Zeer tevreden over de service en levering! Alles tip top in orde." -

avatar Britt

29/11/2018

- "Je vindt altijd wat je zoekt en het wordt steeds zeer snel geleverd. Ideaal voor een mama met een kleine baby. Pampers, billendoekjes,... worden gewoon aan de deur geleverd. Ideaal." -

avatar Kissy

28/11/2018

- "Vlotte levering, ruime keuze." -

avatar Inge

28/11/2018

- "Vlotte bestelling en levering. Leuk als alles zo vlot verloopt." -

avatar Emma

26/11/2018

- "Fantastische website! Snelle levering!" -

avatar Ann

26/11/2018

- "super tevreden van de online webwinkel" -

avatar Ann

26/11/2018

- "heel tevreden van deze online winkel je kan zelfs kiezen welke moment van de d" -

avatar Trixie

25/11/2018

- "Favoriete webshop! Snelle levering, altijd correcte info en zeer klantvriendelijke service! Ik bestel praktisch alles via bol en zoek ook altijd eerst op hun webshop! Aanrader!" -