Booking.com Reviews

175
227
6
2
5
frontend.average_rating
4/5 - 426 Reviews
avatar Trixie

28/11/2018

- "Veel duurder dan prijzen op website van hotel, profiteren ervan om coockies te gebruiken!" -

avatar Majona

27/11/2018

- "Mijn vaste partner om tripjes en reizen te boeken, telkens aan een mooie prijs met een prima service!" -

avatar Sven

25/11/2018

- "Het grootste aanbod van hotels en als je Genius Member bent, krijg je vaak nog extra korting op je boeking !" -

avatar Jens

23/11/2018

- "Beste verhuursite, altijd goede afhandeling en service. Handige chat met verhuurder in app." -

avatar Natasja

13/11/2018

- "Fijne en goedkope site om vakanties of overnachting te boeken. Ze zijn zeer vriendelijk" -

avatar Ruth

17/10/2018

- "Net een weekendje geboekt, zoals gewoonlijk alles perfect verlopen." -

avatar Kath

16/10/2018

- "Topsite! Bijna al onze tripjes boeken wij hier! :)" -

avatar Ruth

15/10/2018

- "Net een weekend geboekt voor de zoon ?" -

avatar Ruth

10/10/2018

- "Boeken al onze vakantie via booking.com. Altijd al super verlopen !!" -

avatar Emelda

08/10/2018

- "Duidelijk overzicht, vind goed wat je zoekt." -

avatar Sofie

02/10/2018

- "Heel makkelijk om on the go nog iets te boeken." -

avatar Ann

28/09/2018

- "Super handig als je nog snel een weekendje weg wil snel en makkelijk" -

avatar Steven

25/09/2018

- "Makkelijk boeken van hotels en appartementen over de hele wereld. Meestal een van de goedkoopste tarieven." -

avatar thomas

25/09/2018

- "super site" -

avatar Eva

24/09/2018

- "Bestellen gaat zeer snel en eenvoudig, top!" -

avatar kitty

23/09/2018

- "Altijd leuk om te boeken bij booking. duidelijke overzichten van de hotels, correcte prijzen,..." -

avatar Kevin

19/09/2018

- "altijd makkelijk om hotels te boeken" -

avatar Thomas

14/09/2018

- "Ideaal om een groot deel terug te vorderen!" -

avatar Vicky

14/09/2018

- "Al enkele keren geboekt via booking.com en alles verliep zoals het moest. Een keer was er een probleem en booking.com heeft dit zeer goed opgelost. Zeker aan te raden voor als je eens een weekendje weg wil of een citytrip." -

avatar Kevin

06/08/2018

- "Zeer makkelijke website om reizen te boeken. Ook makkelijk om reizen / boekingen aan te passen" -