Brantano Reviews

53
77
2
0
0
Average rating
4/5 - 141 Reviews
avatar emmely

18/01/2019

- "mooie, goede schoenen + korting dankzij earnieland." -

avatar Diana

11/01/2019

- "Kwaliteitsvolle schoenen en dankzij hun vele acties niet te duur." -

avatar Kendie

06/01/2019

- "Mooie kortingen en zo fijn met het uitgebreide kledinggamma!" -

avatar Mindy

12/12/2018

- "Super fijne winkel en goede service" -

avatar johanna

22/11/2018

- "Leuke deals maar wel een vreemd systeem voor online bestellingen. Alles ligt klaar in de winkel en je moet het dan daar passen en beslissen of je het koopt." -

avatar emmely

15/11/2018

- "super handig die voetenscan." -

avatar Inge

02/11/2018

- "Het assortiment van Brantano is er echt enorm op vooruit gegaan. Echt leuke spullen te vinden nu." -

avatar Kenny

02/11/2018

- "Altijd mijn eerste keus voor schoenen. Regelmatig bonnen te verkrijgen bij inruilen van oude schoenen. Toch ga ik nog graag in de winkel passen ;)" -

avatar Ruth

10/10/2018

- "Super schoenen bij Brantano. Vanaf nu ook online bestellen :-)" -

avatar Steven

25/09/2018

- "Leuke schoenenwinkel. Nog niet vaak online besteld." -

avatar kim

23/09/2018

- "Leuke winkel, tof dat hij bij ons achter de hoek is. Even overleggen met de dochter online welke we willen en dan daar gaan passen en leuke dingen passen. Toffe winkel, zowel in het echt als online :-)" -

avatar Thomas

23/09/2018

- "Ruim gamma!" -

avatar thomas

23/09/2018

- "super goed" -

avatar Joyce

21/08/2018

- "Goede kwaliteit, ook voor de kindjes. Altijd goede service en vriendelijk" -

avatar Nele

26/07/2018

- "Leuke slippers in de solden gekocht, met Earnieland nu nog voordeliger. Allemaal vlot geleverd, dik OK." -

avatar Sofie

24/07/2018

- "Leuke schoenen, goede kwaliteit voor een mooie prijs. Worden gratis naar huis verzonden." -

avatar Nele

19/07/2018

- "Heel vlot besteld aan een superprijs! Fijn shoppen!" -

avatar Joke

10/04/2018

- "Bestelling werd na 2 werkdagen in de winkel geleverd (zonder er eerst voor te betalen) en daar kon ik kiezen welke schoenen ik meenam naar huis. Handig!" -