Collishop.be Reviews

280
365
11
7
3
Average rating
4/5 - 681 Reviews
avatar Nele

16/03/2019

- "Wat een aanbod! Leuk om hier te shoppen. Goede prijs-kwaliteit. Leuke extra korting via Earnieland. :)" -

avatar Vanessa

25/02/2019

- "Laagste prijsgarantie, nog niet moeten betalen waardoor je pas in de winkel beslist of je het artikel meeneemt of niet." -

avatar emmely

21/02/2019

- "handige webshop, tijdens het winkelen gewoon je bestellen meedoen !" -

avatar Wendy

17/02/2019

- "zo juist eerste keer besteld via de site. super gemakkelijk gegaan. goede overzicht en meteen ook een mail gehad." -

avatar Antoine

13/02/2019

- "Sur Collishop, on peut retrouver de nombreux articles pour toute la maison et grâce à earnieland on peut profiter d'un cashback" -

avatar Steven

31/01/2019

- "prachtige webwinkel van colruyt, vaak mooie promoties" -

avatar J

22/01/2019

- "Zeer handig dat je het kan oppikken in een winkel waar je waarschijnlijk al je inkopen doet!" -

avatar Vicky

16/01/2019

- "Handig, afhalen terwijl je je boodschappen doet." -

avatar Noortje

14/01/2019

- "Leuk dat je kunt bestellen en je pakje in je favoriete winkel kann Colruyt laten leveren." -

avatar Lesley

07/01/2019

- "super handig voor ons omdat we zo spullen van dreamland kunnen bij bestellen" -

avatar Vanessa

03/01/2019

- "Altijd heel tevreden geweest van Collishop. Steeds toegekomen op de dag dat aangegeven was." -

avatar Knaepkens

01/01/2019

- "GEWELDIGE SITE" -

avatar Cindy

28/12/2018

- "Het grote voordeel is dat je niet op voorhand moet betalen. Als je je bestelling dan gaat afhalen en het is, voor de een of andere reden, niet wat je verwacht, dan ben je niet verplicht om het mee te nemen. Heel gemakkelijk." -

avatar Nele

21/12/2018

- "Ergens een lagere prijs gezien? De rode prijzen gelden alleen op de prijzen van andere 'winkels'. Prijzen van andere webshops tellen niet mee, daar passen ze hun prijzen niet voor aan.... vind ik niet logisch, ze hebben zelf een webshop?!" -

avatar Nele

21/12/2018

- "Op het einde van het jaar mooie acties, grote kortingen... mooi mee genomen in deze dure periode." -

avatar lisa

12/12/2018

- "Een paar weken geleden iets besteld via Collishop voor mijn neefje. Hele gemakkelijke levering en ophaling!" -

avatar Vicky

02/12/2018

- "Steeds tevreden geweest over mijn aankopen, nu ook. Beetje jammer dat er geen earniepunten gegeven worden op games en consoles. Net voor redelijk wat geld aangekocht, spijtig dat er hier niets op gegeven wordt." -

avatar Kelly

28/11/2018

- "Helaas al 2x dat de bestelling later komt dat aangegeven word..." -

avatar Trixie

28/11/2018

- "Super handig als je geen tijd hebt voor boodschappen :) mooie kortingen!" -

avatar Inge

28/11/2018

- "Het was de goedkoopste keuze, iets langer moeten wachten op de levering, maar wel prima in orde." -