Collishop.be Reviews

260
341
10
6
0
frontend.average_rating
4/5 - 632 Reviews
avatar Eline

10/12/2018

- "Gemakkelijk en vlotte levering bij de Colruyt." -

avatar Vicky

02/12/2018

- "Steeds tevreden geweest over mijn aankopen, nu ook. Beetje jammer dat er geen earniepunten gegeven worden op games en consoles. Net voor redelijk wat geld aangekocht, spijtig dat er hier niets op gegeven wordt." -

avatar Kelly

28/11/2018

- "Helaas al 2x dat de bestelling later komt dat aangegeven word..." -

avatar Trixie

28/11/2018

- "Super handig als je geen tijd hebt voor boodschappen :) mooie kortingen!" -

avatar Inge

28/11/2018

- "Het was de goedkoopste keuze, iets langer moeten wachten op de levering, maar wel prima in orde." -

avatar Nele

25/11/2018

- "Black Friday maar kortingen toch eerder beperkt bij de collishop.... Op zich gelukkig goede prijzen maar op zo'n moment verwacht je toch wel iets meer." -

avatar J

23/11/2018

- "Zeer handig om op te pikken op een afhaalpunt waar je toch gaat winkelen." -

avatar Loes

22/11/2018

- "Als je iets zoekt ga dan naar collishop. Ze passen hun prijzen aan aan andere winkels. Zie je iets goedkoper een belletje of mailtje doen. En ze passen de prijs aan." -

avatar Nele

19/11/2018

- "Mooi aanbod speelgoed, momenteel met vele acties voor sinterklaas. Mooi meegenomen. Kijk uit naar het moment dat Earnieland extra korting op het speelgoed zal geven :)" -

avatar Bram

19/11/2018

- "handig als je even geen zin hebt om het huis uit te gaan!" -

avatar emmely

17/11/2018

- "handig om tijdens te winkelen je bestellingen op te halen." -

avatar Mariska

13/11/2018

- "Super makkelijk, afhalen in een Colruyt in de buurt" -

avatar Jessica

01/11/2018

- "Bestelling via Collishop afgehaald samen met mijn bestelling via Collect & Go. Super handig!!" -

avatar Ruth

31/10/2018

- "Juist nieuwe waterkoker besteld via earnieland :-)" -

avatar Jessica

15/10/2018

- "al dikwijls besteld , altijs super tevreden" -

avatar Nele

02/10/2018

- "Eenvoudig online bestellen, groot aanbod. In de winkel kan je de spullen bekijken en al dan niet meenemen. Zo goed als altijd is het OK." -

avatar Veerle

01/10/2018

- "afhalen in de colruyt winkel in uw buurt, makkelijk toch" -

avatar thomas

26/09/2018

- "goed website" -

avatar kitty

23/09/2018

- "super leuk die altijd de laagste prijs :-)" -

avatar Nelle

16/09/2018

- "Boek besteld van Sandra bekkari. In geen tijd in de winkel. Goedkoopste prijs + extra korting!!" -