Collishop.be Reviews

317
406
11
8
4
Average rating
4/5 - 761 Reviews
avatar Jochen

27/07/2019

- "Altijd leuk dat je de producten kan afhalen in een winkel in de buurt en daar pas hoeft te betalen." -

avatar Jonas

21/07/2019

- "Uitgebreide webshop. Handig dat je in een Colruyt filiaal in je buurt kan laten leveren." -

avatar Gert

19/07/2019

- "Handig afhalen in de winkel van je keuze" -

avatar Deborah

14/06/2019

- "Wauw, zelf collishop is mogelijk. Hier kan je echt alles bestellen! Handig dat je dan toch een voordeel extra hebt dankzij earnieland ;-)!" -

avatar Tom

04/06/2019

- "Goed concept, online bestellen en afhalen in de winkel. Dus eerst zien en dan kopen." -

avatar Gert

26/05/2019

- "Ruime keuze in afhaalmogelijkheden" -

avatar Rizvan

17/05/2019

- "Altijd een afhaalpunt in je buurt via Colruyt of Dreamland. Handig dat je pas kan betalen bij het afhalen." -

avatar Melissa

04/05/2019

- "Super tevreden" -

avatar Melissa

04/05/2019

- "Makkelijk zeker met de feestdagen om de drukte te vermijden in de winkels. Altijd ook de goedkoopste" -

avatar Vicky

14/04/2019

- "handig om je bestelling mee te nemen wanneer je je boodschappen doet" -

avatar Gert

09/04/2019

- "Online een promotie besteld, netjes op tijd een mailtje dat product klaar lag om af te halen, exact op aangegeven datum. Erg handig!" -

avatar Liesbet

25/03/2019

- "Zeer gemakkelijk en veel keuze." -

avatar Nele

16/03/2019

- "Wat een aanbod! Leuk om hier te shoppen. Goede prijs-kwaliteit. Leuke extra korting via Earnieland. :)" -

avatar Vanessa

25/02/2019

- "Laagste prijsgarantie, nog niet moeten betalen waardoor je pas in de winkel beslist of je het artikel meeneemt of niet." -

avatar emmely

21/02/2019

- "handige webshop, tijdens het winkelen gewoon je bestellen meedoen !" -

avatar Wendy

17/02/2019

- "zo juist eerste keer besteld via de site. super gemakkelijk gegaan. goede overzicht en meteen ook een mail gehad." -

avatar Antoine

13/02/2019

- "Sur Collishop, on peut retrouver de nombreux articles pour toute la maison et grâce à earnieland on peut profiter d'un cashback" -

avatar Steven

31/01/2019

- "prachtige webwinkel van colruyt, vaak mooie promoties" -

avatar J

22/01/2019

- "Zeer handig dat je het kan oppikken in een winkel waar je waarschijnlijk al je inkopen doet!" -

avatar Vicky

16/01/2019

- "Handig, afhalen terwijl je je boodschappen doet." -