Collishop.be Reviews

363
408
11
8
5
Average rating
4/5 - 810 Reviews
avatar Sabrina

28/11/2019

- "Enorme keuze aan mooie prijzen, ik ben trouwe klant" -

avatar Maarten

18/11/2019

- "Handige site, alles is gemakkelijk te vinden !" -

avatar Maarten

16/11/2019

- "dankzij earnie krijg ik nu korting bij mij favoriete webshop" -

avatar Katia

21/10/2019

- "Zeer tevreden over de aankoop een service van collishop" -

avatar Jens

17/10/2019

- "top" -

avatar Nathalie

08/10/2019

- "Zo makkelijk shoppen. Online bestellen en afhalen tijdens mijn wekelijkse shopping!" -

avatar Katrien

08/10/2019

- "Grote keuze, vaak korting op bepaalde categorieën. Makkelijk af te halen in okay of Colruyt. Je hoeft pas te betalen aan de kassa." -

avatar Brigitte

22/09/2019

- "gemakkelijk, je kan het ophalen in de winkel" -

avatar Sophie

21/09/2019

- "handig om je spullen af te halen te combineren met boodschappen doen. Soms lange levertijd" -

avatar Asta

20/09/2019

- "Ik heb al heel veel gekocht op collishop dat is één van mijn favoriete webwinkels, snel geleverd en als er iets scheelt ben ik altijd goed geholpen door het personeel" -

avatar Tim

09/09/2019

- "Eenvoudig en snel online bestellen. Zonder zorgen of risico aangezien je kunt kiezen om bij afhaling te betalen." -

avatar Ingrid

24/08/2019

- "Snelle levering en super handig dat je het kan ophalen in de winkel." -

avatar Natascha

18/08/2019

- "Heel rappe levering een aanrader" -

avatar Natascha

18/08/2019

- "Heel rappe levering een aanrader" -

avatar Hedvig

15/08/2019

- "Ruime keuze. Handig dat je je bestelling gratis kan ophalen in een winkel waar je ineens ook je boodschappen kan doen." -

avatar Petra

12/08/2019

- "Met de laagste prijsgarantie zit je nooit fout! Zie je de prijs ergens anders lager, dan kan je dit melden en krijg je het eveneens aan die lagere prijs" -

avatar Dimitry

12/08/2019

- "altijd correcte werking" -

avatar Jochen

27/07/2019

- "Altijd leuk dat je de producten kan afhalen in een winkel in de buurt en daar pas hoeft te betalen." -

avatar Jonas

21/07/2019

- "Uitgebreide webshop. Handig dat je in een Colruyt filiaal in je buurt kan laten leveren." -

avatar Gert

19/07/2019

- "Handig afhalen in de winkel van je keuze" -