Collishop.be Reviews

317
406
11
8
4
Average rating
4/5 - 761 Reviews
avatar Noortje

14/01/2019

- "Leuk dat je kunt bestellen en je pakje in je favoriete winkel kann Colruyt laten leveren." -

avatar Lesley

07/01/2019

- "super handig voor ons omdat we zo spullen van dreamland kunnen bij bestellen" -

avatar Vanessa

03/01/2019

- "Altijd heel tevreden geweest van Collishop. Steeds toegekomen op de dag dat aangegeven was." -

avatar Knaepkens

01/01/2019

- "GEWELDIGE SITE" -

avatar Cindy

28/12/2018

- "Het grote voordeel is dat je niet op voorhand moet betalen. Als je je bestelling dan gaat afhalen en het is, voor de een of andere reden, niet wat je verwacht, dan ben je niet verplicht om het mee te nemen. Heel gemakkelijk." -

avatar Nele

21/12/2018

- "Ergens een lagere prijs gezien? De rode prijzen gelden alleen op de prijzen van andere 'winkels'. Prijzen van andere webshops tellen niet mee, daar passen ze hun prijzen niet voor aan.... vind ik niet logisch, ze hebben zelf een webshop?!" -

avatar Nele

21/12/2018

- "Op het einde van het jaar mooie acties, grote kortingen... mooi mee genomen in deze dure periode." -

avatar lisa

12/12/2018

- "Een paar weken geleden iets besteld via Collishop voor mijn neefje. Hele gemakkelijke levering en ophaling!" -

avatar Vicky

02/12/2018

- "Steeds tevreden geweest over mijn aankopen, nu ook. Beetje jammer dat er geen earniepunten gegeven worden op games en consoles. Net voor redelijk wat geld aangekocht, spijtig dat er hier niets op gegeven wordt." -

avatar Kelly

28/11/2018

- "Helaas al 2x dat de bestelling later komt dat aangegeven word..." -

avatar Trixie

28/11/2018

- "Super handig als je geen tijd hebt voor boodschappen :) mooie kortingen!" -

avatar Inge

28/11/2018

- "Het was de goedkoopste keuze, iets langer moeten wachten op de levering, maar wel prima in orde." -

avatar Nele

25/11/2018

- "Black Friday maar kortingen toch eerder beperkt bij de collishop.... Op zich gelukkig goede prijzen maar op zo'n moment verwacht je toch wel iets meer." -

avatar J

23/11/2018

- "Zeer handig om op te pikken op een afhaalpunt waar je toch gaat winkelen." -

avatar Loes

22/11/2018

- "Als je iets zoekt ga dan naar collishop. Ze passen hun prijzen aan aan andere winkels. Zie je iets goedkoper een belletje of mailtje doen. En ze passen de prijs aan." -

avatar Nele

19/11/2018

- "Mooi aanbod speelgoed, momenteel met vele acties voor sinterklaas. Mooi meegenomen. Kijk uit naar het moment dat Earnieland extra korting op het speelgoed zal geven :)" -

avatar Bram

19/11/2018

- "handig als je even geen zin hebt om het huis uit te gaan!" -

avatar emmely

17/11/2018

- "handig om tijdens te winkelen je bestellingen op te halen." -

avatar Mariska

13/11/2018

- "Super makkelijk, afhalen in een Colruyt in de buurt" -

avatar Jessica

01/11/2018

- "Bestelling via Collishop afgehaald samen met mijn bestelling via Collect & Go. Super handig!!" -