Collishop.be Reviews

364
408
11
8
5
Average rating
4/5 - 811 Reviews
avatar Vanessa

03/01/2019

- "Altijd heel tevreden geweest van Collishop. Steeds toegekomen op de dag dat aangegeven was." -

avatar Knaepkens

01/01/2019

- "GEWELDIGE SITE" -

avatar Cindy

28/12/2018

- "Het grote voordeel is dat je niet op voorhand moet betalen. Als je je bestelling dan gaat afhalen en het is, voor de een of andere reden, niet wat je verwacht, dan ben je niet verplicht om het mee te nemen. Heel gemakkelijk." -

avatar Ve

21/12/2018

- "Ergens een lagere prijs gezien? De rode prijzen gelden alleen op de prijzen van andere 'winkels'. Prijzen van andere webshops tellen niet mee, daar passen ze hun prijzen niet voor aan.... vind ik niet logisch, ze hebben zelf een webshop?!" -

avatar Ve

21/12/2018

- "Op het einde van het jaar mooie acties, grote kortingen... mooi mee genomen in deze dure periode." -

avatar lisa

12/12/2018

- "Een paar weken geleden iets besteld via Collishop voor mijn neefje. Hele gemakkelijke levering en ophaling!" -

avatar Vicky

02/12/2018

- "Steeds tevreden geweest over mijn aankopen, nu ook. Beetje jammer dat er geen earniepunten gegeven worden op games en consoles. Net voor redelijk wat geld aangekocht, spijtig dat er hier niets op gegeven wordt." -

avatar Kelly

28/11/2018

- "Helaas al 2x dat de bestelling later komt dat aangegeven word..." -

avatar Trixie

28/11/2018

- "Super handig als je geen tijd hebt voor boodschappen :) mooie kortingen!" -

avatar Inge

28/11/2018

- "Het was de goedkoopste keuze, iets langer moeten wachten op de levering, maar wel prima in orde." -

avatar Ve

25/11/2018

- "Black Friday maar kortingen toch eerder beperkt bij de collishop.... Op zich gelukkig goede prijzen maar op zo'n moment verwacht je toch wel iets meer." -

avatar J

23/11/2018

- "Zeer handig om op te pikken op een afhaalpunt waar je toch gaat winkelen." -

avatar Loes

22/11/2018

- "Als je iets zoekt ga dan naar collishop. Ze passen hun prijzen aan aan andere winkels. Zie je iets goedkoper een belletje of mailtje doen. En ze passen de prijs aan." -

avatar Ve

19/11/2018

- "Mooi aanbod speelgoed, momenteel met vele acties voor sinterklaas. Mooi meegenomen. Kijk uit naar het moment dat Earnieland earnie korting op het speelgoed zal geven :)" -

avatar Bram

19/11/2018

- "handig als je even geen zin hebt om het huis uit te gaan!" -

avatar emmely

17/11/2018

- "handig om tijdens te winkelen je bestellingen op te halen." -

avatar Mariska

13/11/2018

- "Super makkelijk, afhalen in een Colruyt in de buurt" -

avatar Jessica

01/11/2018

- "Bestelling via Collishop afgehaald samen met mijn bestelling via Collect & Go. Super handig!!" -

avatar Ruth

31/10/2018

- "Juist nieuwe waterkoker besteld via earnieland :-)" -

avatar Jessica

15/10/2018

- "al dikwijls besteld , altijs super tevreden" -