Collishop.be Reviews

317
406
11
8
4
Average rating
4/5 - 761 Reviews
avatar Ellen

03/07/2018

- "Ruime keuze, mogelijkheid om te vergelijken en handig dat je de bestelling in de winkel kan ophalen. Ook zeer vlotte beschikbaarheid!" -

avatar Nele

12/06/2018

- "Leuke linnenmand gevonden bij de collishop! Tevreden met de extra korting van Earnieland!" -

avatar Nele

12/06/2018

- "Leuk shoppen bij collishop, wel spijtig dat er geen earniekorting is op kinderspullen... " -

avatar Dieter

19/05/2018

- "Snelle service, vlotte levering!" -

avatar Cedric

08/05/2018

- "top service bij collishop. snelle levering ook uiteraard!" -

avatar Nele

27/04/2018

- "Nog eens blij hier door te kunnen geven dat we blij zijn met de aankoop. De bestelling gebeurde heel vlot en het product werd op tijd geleverd. Opluchting alom omdat we een deadline haalden.... Thx" -

avatar Melda

16/04/2018

- "heel gemakkelijk, tijd besparend, veel keuze en ik kan bij colruyt ophalen" -

avatar Sigalingging

03/04/2018

- "the best one" -

avatar Sigalingging

03/04/2018

- "Order was done via Collishop. Perfecte service and everything good and in time delivery > The comunication also so good. and I got bonus point too.. Thank you.. really save my day..." -

avatar Nele

27/03/2018

- "De bestelling van 2 opladers verliep vlot. De levering gebeurde ook binnen de beloofde termijn. Spijtig dat collishop geen korting geeft via Earnieland." -

avatar Nele

27/03/2018

- "Er liep één en ander mis met de bestelling van een lightbox. Deze werd foutief geannuleerd. Het duurde heel lang voor de bestelling weer in orde was. 2 maanden later dan verwacht de lightbox kunnen afhalen. Tevreden over het product en met de kleine korting die we kregen voor de last." -

avatar Nele

27/03/2018

- "Boxspring die we bestelden werd met veel vertraging eindelijk geleverd. Heb mij lastig gemaakt in de conversatie per mail over de levering, het alsmaar uitstellen van leveren. Uiteindelijk wel blij met het bed!" -

avatar Ann

20/03/2018

- "prijs is zeker in orde we hebben hier een bed gekocht en vergeleken maar konden het zeker niet goedkoper vinden top dus zoals beloofd hierop de laagste prijs" -

avatar Nele

27/02/2018

- "Nu toch wel een serieuze ontgoocheling.... de lightbox die ik eind december bestelde heb ik eind februari nog steeds niet ontvangen?! Door een misverstand werd deze door hun geannuleerd. Goed en wel, een paar weken terug werd het recht gezet, ik zou deze alsnog ontvangen maar hoor niets meer van hen. Geen reactie op mail, aan de telefoon geraken ze er ook niet aan uit, beloven me terug te bellen met meer nieuws wat dan niet gebeurt. Helemaal niet fijn en klantvriendelijk lijkt mij. " -

avatar Inge

25/02/2018

- "Bestelling gedaan via Collishop. Perfecte service. Alles mooi op tijd geleverd en duidelijke communicatie. Een echte aanrader!" -

avatar Toma

24/02/2018

- "Très bon service et livraison rapide en point de vente. Beaucoup d'articles à prix intéressants avec les prix rouges !" -

avatar Thijs

22/02/2018

- "Groot aanbod en ideaal dat je het kan afhalen in een Colruyt winkel!" -

avatar Sofie

14/02/2018

- "Heel makkelijk om online te bestellen en te laten leveren in de Colruyt. Je kan het ophalen terwijl je je boodschappen doet en betaalt zo geen verzendkosten!" -

avatar Inge

08/02/2018

- "Collishop heeft een uiterst handig systeem, Als ik een product wil bestellen dat ik zeker eerst eens wil zien of aanraken voor ik het gebruik of koop, dan bestel ik liefst bij Collishop, zelfs al vind ik het product op een andere site ietsje goedkoper. Omdat je online reserveert en in de winkel naar keuze nog kan beslissen of je het product koopt of niet vind ik dat veel handiger dan meteen online bestellen en thuis laten leveren. Geen rompslomp als je dingen terug wil sturen en wachten op je geld e.d. (Een minpuntje is dat je in de Colruytwinkels niet met kredietkaarten kan betalen maar alleen met bancontact.) " -

avatar Nele

19/01/2018

- "Net 2 zwemzakken besteld die volgende week al mogen afgehaald worden. Eentje is van Kipling en kon ik kopen voor de helft van de prijs. Ka" -