Collishop.be Reviews

317
406
11
8
4
Average rating
4/5 - 761 Reviews
avatar Nele

07/01/2018

- "Heel eenvoudig een artikel die op korte tijd kapot gegaan was kunnen terug geven, onmiddellijk centen terug gekregen! Dit schept vertrouwen." -

avatar Natalie

06/01/2018

- "eenvoudig bestellen, scherpe prijzen, levering in een ophaalpunt naar keuze... boodschappen doen en ondertussen je bestelling ophalen superhandig en geen rit of tijd verspillen" -

avatar Nele

04/01/2018

- "Vlotte site, eenvoudig bestellen, meestal snel afhalen. Behalve met de feestdagen, toen liep een deel van mijn bestelling vertraging op. Normaal gezien heel tevreden over! Nog leuker om op deze site te surfen via Earnieland :)" -

avatar Simon

30/12/2017

- "Ideaal voor wie niet graag te veel tijd verliest in de winkel!!! Top" -

avatar Matthias

23/12/2017

- "super tevreden. Afhalen in een colruyt winkel in de buurt, zeer handig als je niet steeds thuis bent." -

avatar Caroline

28/11/2017

- "Ruim aanbod en het is heel handig om de bestelling mee op te halen bij de collect and go van Colruyut. Een prachtig staaltje van een goede organisatie bij deze groep!" -

avatar Isabelle

13/10/2017

- "Collishop: overzichtelijke website en altijd interessant om de korting die ze daar aanbieden te combineren met de extra Earnieland-korting! " -

avatar Cindy

25/08/2017

- "Altijd stipt geleverd, indien er iets tussenkwam, netjes een mailtje. Ook de prijs wordt correct aangepast indien je ergens iets goedkoper ziet én je krijgt regelmatig koritngen, Wat willen we nog meer? " -

avatar Kristel

10/07/2017

- "Makkelijk en snel. In de winkel kan je nog altijd afzien van je aankoop. Afhalen en betalen samen met je wekelijkse boodschappen....." -