Conrad Reviews

41
55
3
1
3
Average rating
4/5 - 105 Reviews
avatar Emiel

10/06/2020

- "Grote keuze en makkelijk om jouw nodige werkmateriaal in te vinden en te kopen. Je kan hier ook in grote aantallen aankopen voor je bedrijf" -

avatar wouter

04/06/2020

- "Altijd leuk om een graantje mee te pikken." -

avatar Kenneth

14/05/2020

- "Veel materiaal om mijn hobbykamer uit te breiden. Snelle levering!" -

avatar Jeroen

29/04/2020

- "De service van Conrad vind ik persoonlijk 1 van de beste dat er is. Zodra je bestelling werd geplaatst krijg je meteen info over de levertermijn en over je zending. Telkens jouw pakket in een nieuwe status komt krijg je info van Conrad. Dit vind ik persoonlijk super zo ben je steeds op de hoogte van waar je pakket is. En door te klikken via Earnieland heb ik weer een klein sommetje kunnen besparen !" -

avatar Ioannis

12/03/2020

- "Aankoop op Conrad website, via Earnieland. Gemakkelijk en voordelig. Dankjewel" -

avatar Ioannis

18/12/2019

- "Ernieland boomt. Ernieland kan op steeds meer winkels en web shops geactiveerd worden. Netjes. Mijn favoriet : Conrad" -

avatar Meredith

19/05/2019

- "Snelle levering en bij nalevering op tijd bericht gekregen." -

avatar Cynthia

07/04/2019

- "Veel keuze op producten die je nergens anders op het web kan vinden en levertermijn steeds correct wat wat er geschat staat :)" -

avatar Christophe

03/02/2019

- "Snelle service en levering!" -

avatar Ioannis

18/01/2019

- "Nice shop with extended assortiment in electronics. Payment after recieving. (I like that)" -

avatar Niels

17/01/2019

- "Beste online electronics components winkel!" -

avatar Arthur

27/12/2018

- "Zeer handige site voor iedereen die bezig is met elektronica" -

avatar Peter

19/12/2018

- "geweldig snel en goedkoop ;)" -

avatar Ruth

27/10/2018

- "Net iets besteld op conrad.be. Spijtig genoeg de kortingscodes te laat gezien." -

avatar Isabelle

01/09/2018

- "Ruim assortiment, overzichtelijke website. Steeds correcte, vlotte afhandeling na bestelling." -

avatar Delphine

18/12/2017

- "Kerstpakje besteld, heel snel en correct geleverd plus nog een earnie korting! Altijd mooi meegenomen. Zeker een aanrader,zet de stap en verzamel de kortingen." -

avatar Sven

17/07/2017

- "A good place to have your favorite webshops together and get an extra discount!" -