Coolblue Reviews

413
465
15
4
5
frontend.average_rating
4/5 - 919 Reviews
avatar Geert

01/12/2018

- "Heerlijke customer service, en nog nooit problemen gehad bij het omwisselen van problemen." -

avatar Arthur

28/11/2018

- "Snelle levering, altijd handig als je gsm het plots begeeft" -

avatar Kris

24/11/2018

- "Een plezier om bij Coolblue te bestellen. Amper 12u later het product al in huis. Korrekt en overzichtelijk. Een aanrader." -

avatar Davy

23/11/2018

- "Al enkel zaken aangeduid .Goedkoper dan in een winkel en vlug geleverd" -

avatar Jens

23/11/2018

- "Ruim assortiment in elektronica" -

avatar Loes

22/11/2018

- "Goede levering laten van te voren iets weten wanneer ze komen. Vb elektro toestel vele goedkoper als dat je het in een elektro winkel ga haal. Goede uitleg bij het leveren." -

avatar johanna

22/11/2018

- "Onlangs een elektrisch vuurtje terug gestuurd wegens defect en omdat ze het niet konden maken kregen we het volledige bedrag terug ter beschikking als shop tegoed! super service!" -

avatar Miek

21/11/2018

- "Coolblue heeft zowel goede prijzen als een snelle levering. Bovendien is de dienst na verkoop erg goed, wat in onze ogen een zeer belangrijk aspect is. Zeer zeker 5 sterren waard!" -

avatar Bram

19/11/2018

- "ideale webshop om elektronica te kopen. ze geven ook zelf hun mening over producten en tonen welk product het best bij je past." -

avatar Ewout

19/11/2018

- "Heel vlotte levering en kwalitatieve producten!" -

avatar emmely

07/11/2018

- "super snelle levering, 's avonds rond 20u besteld en 's morgens om 9u geleverd !" -

avatar Inge

02/11/2018

- "Snelle en zeer vlotte service. Ook bij vragen krijg je heel snel antwoord." -

avatar Emma

01/11/2018

- "Tevreden klant! Vlotte levering en goede service!" -

avatar Emma

30/10/2018

- "Snelle levering, goede service en stelt me nooit teleur!" -

avatar Emma

29/10/2018

- "Snelle levering, handige website en geweldige service!" -

avatar Michiel

24/10/2018

- "Ik heb de korting na een kort aantal tijd ontvangen. Zeer efficient :)" -

avatar Ellen

22/10/2018

- "Ik wordt al blij van de doos te bekijken! Goeie service, waarvoor ik graag (soms) ietsje meer betaal." -

avatar Inge

21/10/2018

- "1 dag later de bestelling al in huis en altijd de voordeligste prijs." -

avatar Ruth

11/10/2018

- "Nieuw nespresso koffiemachine besteld. Dag nadien geleverd!!" -

avatar Ruth

10/10/2018

- "Pas een nespresso machine bested. Dag nadien reeds geleverd en super content !!" -