Disneyland Paris Reviews

avatar Monique

19/10/2019

- "Prachtig pretpark, echt een aanrader. Zeker met kinderen!" -

avatar Alain

11/09/2019

- "Wil je genieten van de paradijselijke en sprookjesachtige wereld. Ga dan vlug langs bij disneyland parijs. Gegarandeerd succes bij jong en oud" -

avatar frank

01/09/2019

- "voila.. net de eerste boeking vastgelegd bij disney paris via earnieland !! denk dat er enkele zeer blij gaan zijn !!" -

avatar Vanessa

18/08/2019

- "Super mooi pretpark met een magische sfeer! Leuk voor iedereen: groot of klein, jong of oud. Gelogeerd in David Crockett Hotel en was heel aangenaam. Binnenkort terug..." -

avatar Kelly

21/06/2019

- "Top ervaring!!! Feel the magic" -

avatar Melissa

15/05/2019

- "De prijzen gaan de lucht in bij Disney, extra korting is dus altijd mooi meegenomen!" -

avatar Melissa

08/05/2019

- "Een magisch avontuur voor jong en oud. Zeker een aanrader !!" -

avatar Cindy

07/02/2019

- "Mooie plek! Hier kom ik graag terug met mijn nichtje!" -

avatar Lien

06/02/2019

- "Echt wel een magische plek waar dromen uitkomen voor groot en klein. en via Earnieland nog eens genieten van die extra korting. TOP!!!" -

avatar Christophe

03/02/2019

- "Disneyland blijft een super aanrader!" -

avatar Lien

02/02/2019

- "dromen komen er echt wel uit. Leuk voor klein maar ook voor groot." -

avatar Liane

25/11/2018

- "Disneyland is echt fantastisch. Wij vonden het zeker even leuk als onze kindjes en gaan volgend jaar nog eens terug :)" -

avatar Kath

11/11/2018

- "Whoop Whoop! Ik word al gelukkig als ik nog maar aan Disney dénk! Zeker eens een keertje gaan!" -

avatar emmely

07/11/2018

- "super leuk !" -

avatar Johan

30/09/2018

- "Schandalig duur voor wat het is vind ik! Ben eens 3 dagen & 2 nachten geweest samen met mijn vriendin en het was om en bij de 400 euro, en daar was ons vervoer of ons eten nog niet eens bij! Goed voor 1x" -

avatar Lindsay

06/08/2018

- "Super leuk park. Je voelt je opnieuw als een klein meisje/jongen. Kom steeds graag terug naar beide parken. Goedkoop is het niet maar door de verschillende Partners kan je een aardig centje sparen door via Earnieland te boeken (booking en Disney)." -

avatar Joke

01/03/2018

- "Zelfs als je niet helemaal into Disney of pretparken bent, is dit een aanrader. Heel vergelijkbaar met Efteling qua ervaring. " -

avatar Sofie

21/02/2018

- "Een weekendje in Davy Crockett geboekt voor een mooie prijs " -