Dreamland Reviews

38
46
1
0
0
Average rating
4/5 - 85 Reviews
avatar wouter

13/01/2020

- "Soms echt wel opletten dat de aankoop via Earnieland gaat, maar voor de rest wel leuk." -

avatar Lindsey

12/01/2020

- "Fijne schop om je kids te verassen ruim assortiment aan speelgoed en games en baby stuf" -

avatar Joyce

26/12/2019

- "Altijd wel een mooi koopje te doen en zeker nu met de extra korting van earnie!" -

avatar Nathalie

24/12/2019

- "Makkelijk te bestellen en af te halen in de Colruyt." -

avatar Yara

20/12/2019

- "Kerstshopping via Earnieland verricht. Leuk extra'tje die korting! En dat voor slechts 1 extra klik..." -

avatar Katia

12/12/2019

- "Online kopen, mail wanneer het er is en gratis afhalen." -

avatar Kelly

08/12/2019

- "Super website, ik koop hier altijd heel veel aangezien dreamland de laagste prijs altijd aanbiedt." -

avatar Janssen

07/12/2019

- "Voordeligste site voor nachtwacht." -

avatar Bianca

05/12/2019

- "Extra korting gekregen op een kerstcadeautje, dus wat moet ik nog meer hebben :D" -

avatar Gert

03/12/2019

- "Scherpe prijzen, handig vlakbij laten leveren" -

avatar Haike

27/11/2019

- "Snelle service. Na 2 dagen kun je de bestelling al afhalen in je gewenste leverpunt! Top!" -

avatar Kelly

20/11/2019

- "Altijd handig ..De goedkoopste prijzen.Afhalen wanr het past en dan pas betalen. En gemakkelijk te retourneren indien nodig." -

avatar Maarten

18/11/2019

- "Heel veel keuze, Sinterklaas kan er alles vinden ! En dat met nog een korting erbovenop !" -

avatar eveline

14/11/2019

- "Besteld en vlugge levering! Doen leveren in Okay winkel en content van!" -

avatar Lore

12/11/2019

- "Fijne winkel, groot aanbod!" -

avatar Joyce

06/11/2019

- "Sint shopping gedaan bij dreamland. Wel super handig via deze site. Blij dat ik deze heb leren kennen. ?" -

avatar Nadia

04/11/2019

- "Steeds tevreden over mijn aankopen bij Dreamland! Ruim assortiment!" -

avatar Jessica Kevin

03/11/2019

- "Super goed speelgoed en schoolgerief" -

avatar Melissa

02/11/2019

- "groot assortiment, handig om te laten leveren in een okay of colruyt en dan op te halen als je daar boodschappend doet. Je bekijkt het product in de winkel of je het wenst mee te nemen en betalen of niet" -

avatar Katrien

31/10/2019

- "Mooie puzzel gekocht via internet en laten leveren in okay. Praktisch!" -