Dreamland Reviews

70
53
2
1
0
Average rating
5/5 - 126 Reviews
avatar Dries

03/08/2020

- "Mooi assortiment, snelle gratis levering via de winkels van colruyt-groep en vooral scherpe prijzen :)!" -

avatar Laure

03/08/2020

- "goede prijs kwaliteit webshop, zeer goede klantendienst en heel gemakkelijk dat dit gewoon in je colruyt in de buurt kan geleverd worden!!!" -

avatar Katrien

21/07/2020

- "Bij dreamland vind je zelfs pretpark tickets goedkoper dan aan de kassa + earniekorting." -

avatar Ilona

15/07/2020

- "Betere service na verkoop vind je nergens." -

avatar Katrien

13/07/2020

- "Ook voor bureau gerief een toppertje." -

avatar Sarah

12/07/2020

- "Duidelijke site, vlotte manier van bestellen! Fijn dat er veel mogelijkheden zijn qua levering!" -

avatar Isabelle

23/06/2020

- "Snelle afhandeling, gratis thuislevering! Prachtig verjaardagskadi" -

avatar dimitri

21/06/2020

- "Super goeie kortingen!" -

avatar Sandra

08/06/2020

- "Heel leuk en handig dat hier ook online kan besteld worden aangezien ik geen winkel in de buurt heb." -

avatar Michelle

05/06/2020

- "Groot aanbod en altijd leuk dat je bovenop de lage prijzen steeds korting krijgt! Zelfs op gaming." -

avatar Wendy

24/05/2020

- "Iets langer moeten wachten op mijn bestelling Voor de rest zeer gemakkelijke site" -

avatar Evy

09/05/2020

- "Zoals gewoonlijk weer top voor de levering. Zelfs in tijden van Corona op tijd in het afhaal punt geleverd" -

avatar evelien

03/05/2020

- "zoek je een kindercadeau op deze site kan je per leeftijd kijken super gemakkelijk" -

avatar Elke

28/04/2020

- "Altijd goeie service soms beetje moeten wachten op verkoper maar wel altijd tevreden geweest" -

avatar Nele

24/04/2020

- "Toffe speelgoedwinkel met een grote keuze!" -

avatar Wendy

21/04/2020

- "Superveel keuze en altijd een divers aanbod. Beetje korting via Earnieland is altijd welkom." -

avatar Kristien

07/04/2020

- "Altijd leuk die extra korting" -

avatar Wendy

27/03/2020

- "Heel leuk dat Dreamland ook meedoet. Heel interessant voor de kindjes :) . Speelgoed hebben ze nooit genoeg en mama die krijgt niet genoeg van korting :)." -

avatar Wendy

27/03/2020

- "Heel handig bij aankopen op grotere shops zoals bol.com maar ook kleinere shops doen eraan mee!" -

avatar Yara

11/03/2020

- "Keer op keer een goede service bij Dreamland. Alleen heel erg jammer dat geschenkkaarten online niet kunnen ingewisseld worden! Daar gaat de korting als je een product koopt dat enkel thuis kan geleverd worden en waarvoor vooruit betaling verplicht is.... Werkpunt!" -