Dreamland Reviews

8
17
0
0
0
Average rating
4/5 - 25 Reviews
avatar Natascha

18/08/2019

- "Website is niet heel duidelijk om iets te vinden" -

avatar Kris

11/08/2019

- "Online bestellen en eventueel in de winkel ophalen. Prijs ergens lager gezien,.. wordt meestal aangepast!" -

avatar Hedvig

28/07/2019

- "Zoveel speelgoed en schoolgerief een goede prijzen. Je kan alles reserveren en ophalen bij Colruyt als je er je wekelijkse boodschappen gaat doen. Weer tijd gewonnen dus!" -

avatar Rizvan

02/07/2019

- "Soldenkorting + Earnielandkorting = Super !" -

avatar Theunynck

10/06/2019

- "ideaal speelgoed voor de kinderen" -

avatar Tom

04/06/2019

- "Hier vindt je alles van school gerief en speelgoed. Online bestellen en fysiek afhalen in de winkel als je het product gezien en gekeurd hebt." -

avatar evy

29/05/2019

- "Earnieland is Toppie. Hoe leuk om steeds het bedrag op de rekening te krijgen ?" -

avatar Gert

26/05/2019

- "Genieten van de dreamland promo en nog een extra korting dankzij earnieland, het kan! Handig afhaalsysteem, volledig naar je eigen keuze. Snel, traag, ... het kan allemaal." -

avatar Melissa

05/05/2019

- "Leuke website en zeker de goedkoopste" -

avatar Melissa

04/05/2019

- "Super veel keus en niet duur" -

avatar Evelyne

24/04/2019

- "Correcte winkel, snelle levering, Earniepoints ontvangen ?" -

avatar Nele

16/03/2019

- "Wat een aanbod! Leuk om hier te shoppen. Goede prijs-kwaliteit. Leuke extra korting via Earnieland. :)" -