Fnac Reviews

9
21
3
1
3
Average rating
4/5 - 37 Reviews
avatar Nele

23/04/2020

- "Interessante kortingen. Handig als je het huis even niet kan verlaten. #corona" -

avatar Katrien

06/04/2020

- "Wanneer iets stuk is hebben ze niet de gekende service om een ticket uit te printen en gratis te retourneren." -

avatar Shana

02/01/2020

- "Tevreden klant! Leuke deals + earnie korting via Earnieland! Eveneens heel behulpzame klantendienst & snelle & correcte levering!" -

avatar emmely

21/02/2019

- "heel uitgebreide keuze !" -

avatar emmely

13/02/2019

- "super leuke winkel !" -

avatar Steven

08/02/2019

- "Fnac, als zijnde één van mijn favoriete winkels, kunnen gebruiken via Earnieland is perfect !" -

avatar Marilyn

17/01/2019

- "heb er onlangs een gsm gekocht en ben zeer tevreden over de service" -

avatar Kar Man

11/01/2019

- "Pratique! LIvraison gratuite sans montant minimum d'achat. Pour ceux qui veulent faire un tour au magasin, il y a moyen de retirer sa commande au magasin aussi. Et tout ça avec une réduction Earnieland :)" -

avatar lisa

12/12/2018

- "Ik heb voor mijn vriend zijn verjaardag een VR-bril gekocht via Fnac op black friday. De korting van die avond met de earnie korting van Earnieland zorgt ervoor dat je je niet schuldig hoeft te voelen over een duurdere aankoop. Gewoonweg super!" -

avatar Johan

12/11/2018

- "1ste keer dat ik in hun webshop iets heb besteld en meteen ook de laatste keer!!! Het duurde een week eerder ik reactie kreeg op een opmerking bij mijn bestelling, het duurde 9 dagen om 1 blu-ray te leveren, en ipv aan huis werd deze in de winkel geleverd waar ik hem dan nog moest gaan ophalen..." -

avatar Johan

28/10/2018

- "Bestellen via de site is een fluitje van een cent, alles gaat heel vlot! Groot pluspunt is de gratis verzending!!!" -

avatar Johan

26/10/2018

- "Allesbehalve interessant op vlak van dvd's & blu-ray's, er zijn (veel) goedkopere alternatieven!!!" -