HelloFresh Reviews

12
49
9
2
4
Average rating
4/5 - 80 Reviews
avatar marcia

10/06/2019

- "Wij bestellen al een hele tijd HF en zijn er nog steeds heel tevreden van! Onze 2 kindjes eten gewoon mee en lusten hierdoor zeer diverse dingen. Er is veel variatie en voldoende keuze en afwisseling. Ik vind het een aanrader." -

avatar Lien

02/02/2019

- "lekker en snel klaar te maken gerechten. Je krijgt er het recept bij waardoor je het later nog eens kan klaar maken. Perfect om eens iets anders te proberen." -

avatar Steven

01/02/2019

- "Deze dient iedereen eens te proberen. En nog eens supergoeie korting ook." -

avatar Sam

02/11/2018

- "Zeer gelukkig over." -

avatar Nicole

25/09/2018

- "Kan wat duur uitvallen, maar zeer leuk om wat afwisseling te hebben!" -

avatar Steven

25/09/2018

- "Lekkere gerechten, maar niet erg grote porties. De SimplyYou boxen van Carrefour bieden meer waar voor hetzelfde of minder geld. Klantendienst is alles behalve hulpvaardig tot dat je dreigt te vertrekken." -

avatar Sofie

18/08/2018

- "Handig als je tijd wilt besparen of als je geen inspiratie hebt." -

avatar Lindsay

07/08/2018

- "Heel leuk alternatief als je geen inspiratie kan vinden om een niet-alledaags menu op tafel te serveren. Gevarieerde pakketen en vooral alles vers. De recepten zijn makkelijk te volgen en het is heerlijk dat men thuis levert." -

avatar Joke

05/12/2017

- "Altijd tevreden van HelloFresh! Je kiest zelf uit 10 gerechten, en er zit altijd wat origineels tussen. Superhandig: je moet zelf niet meer nadenken over je weekmenu. Je kiest ook zelf het tijdsslot wanneer ze thuis leveren. Ideaal voor ons als gezin met kleine kindjes ;-) " -