Hema Reviews

264
321
7
3
2
Average rating
4/5 - 600 Reviews
avatar Lauren

13/09/2020

- "Zowel online als in de winkel is Hema mijn favoriete winkel! Ruim assortiment, handige levering in de winkel of thuis, en vaak heel mooie kortingen! ZO fijn!!!" -

avatar Bekks

05/08/2020

- "Ik vind altijd bij Hema leuke kledij voor mijn dochtertje. Ook geboortegeschenkjes koop ik met plezierbij Hema." -

avatar Laure

03/08/2020

- "toffe gemakkelijke website en heel snelle levering in de winkel of thuis!!!" -

avatar Farrah

27/07/2020

- "De HEMA webshop is heel overzichtelijk, je kan makkelijk alles vinden per categorie. Vooral handig als je grtoe dingen wil kopen zoals bloempotten van 25 cm doorsnee ;-) Online besteld via Earnieland en enkele dagen later had ik alles thuis geleverd gekregen met éxtra korting en earniepunten! Handig!!" -

avatar Ilona

15/07/2020

- "De leukste pyjama's en tof/degelijk ondergoed voor de kindjes koop ik steeds bij hema! Zeer tevreden'!" -

avatar Linde

13/07/2020

- "Altijd kwaliteit, snel geleverd en de hema-kledingstijl is eens iets anders" -

avatar An

25/06/2020

- "Gisteren bij Hema geweest, alles verliep met zelfscan. Zelfs voor een bedrag van €3. Coronaproof." -

avatar Isabelle

23/06/2020

- "Snelle verzending, netjes ingepakt, ruime keuze! Top" -

avatar Valerien

08/06/2020

- "Steeds vind ik er mijn goesting voor een klein prijsje..." -

avatar Pinkie

03/06/2020

- "Superleuke spulletjes te vinden ! Decoratie, knutselgerief, .. Leuke webshop !" -

avatar Mindy

21/04/2020

- "Zeker voor kantoor en knutselmateriaal nog heel wat keuze aan goede prijs." -

avatar Cara

15/04/2020

- "Mooie kwaliteit voor een goede prijs. Alles kan meestal op 60 graden in de was en ook leuke spulletjes voor de kids. Een reden te meer om te shoppen met Earnie korting.." -

avatar An

02/04/2020

- "Leuke winkel voor kleine hebbedingetjes." -

avatar Lise

31/03/2020

- "goede bodies voor de kindjes!" -

avatar Wendy

27/03/2020

- "fijn om knutselgerief van hema met korting te kunnen bestellen!" -

avatar Michelle

17/03/2020

- "2 weken geleden voor het eerst iets gekocht via de webshop van Hema. De volgende dag in de winkel op de halen. Snelle service." -

avatar Tamara

09/03/2020

- "Heel leuke kleurige kinderkledij" -

avatar Tamara

12/02/2020

- "Heel blij met de producten" -

avatar Tamara

11/02/2020

- "Altijd veel te vinden en gemakkelijk te laten leveren in winkel tevreden" -

avatar Charlotte

23/01/2020

- "Voor schoolspullen mijn favoriete winkel!" -