Hema Reviews

170
272
6
3
2
Average rating
4/5 - 456 Reviews
avatar emmely

18/01/2019

- "super leuke winkel!!!" -

avatar Diana

10/01/2019

- "Alles onder 1 dak! Heel handig!! De webshop is ook heel overzichtelijk." -

avatar Britt

08/01/2019

- "Leuke en degelijke babykleding tegen een eerlijke prijs." -

avatar Lesley

04/01/2019

- "ruime keuze en leuke solden koopjes" -

avatar emmely

29/12/2018

- "super leuke winkel, hebben allerlei leuke spullen, kinderkledij,,..." -

avatar Steffie

21/12/2018

- "een van mijn favo winkels, nu met earnielandkorting!" -

avatar Liane

18/12/2018

- "Vlotte levering en mooi gamma." -

avatar Jonas

07/12/2018

- "leuke babykleedjes!" -

avatar Antoine

06/12/2018

- "Merci earniland pour mon mon cashback" -

avatar Emma

26/11/2018

- "Leuke spullen! Al veel geniet van gehad!" -

avatar Miek

21/11/2018

- "Hema is tof! Al de papierwaren die je er hebt, dat vinden we top! Ook kinderkleding is hip en zeer degelijk. Leuke winkel (zowel de bakstenen versie als online)." -

avatar Patty

12/11/2018

- "leuke winkel! vooral fan van de babyspullen." -

avatar Kath

11/11/2018

- "Leuke winkel om he shoppen! Fijne gadgets en geen al te hoge prijzen. Je vindt er zo goed als altijd wat je zoekt!" -

avatar Ellen

22/10/2018

- "Leuke spulletjes, goeie kwaliteit voor een redelijke prijs." -

avatar Inge

21/10/2018

- "Leuke kinderkleren aan betaalbare prijzen. Webshop mag nog iets uitgebreider, in de winkel vaak meer te vinden." -

avatar Ruth

13/10/2018

- "Mooie site met mooie aanbiedingen !!" -

avatar Ruth

11/10/2018

- "Handdoeken vandaag ontvangen, super kwaliteit en zeer snelle levering. Ik heb er direct nog meer besteld :-)" -

avatar Ruth

10/10/2018

- "Top winkel !!" -

avatar Sofie

05/10/2018

- "Ik ben fan van de fotoproducten van Hema. Mijn muur hangt al vol :)." -

avatar Nele

02/10/2018

- "Zoals ze bij Hema zelf zeggen: Eenvoudig en leuk leven hoeft helemaal niet duur te zijn! Zo hoort het ook :)" -