Hema Reviews

210
315
6
3
2
Average rating
4/5 - 539 Reviews
avatar Antoine

06/12/2018

- "Merci earniland pour mon mon cashback" -

avatar Emma

26/11/2018

- "Leuke spullen! Al veel geniet van gehad!" -

avatar Miek

21/11/2018

- "Hema is tof! Al de papierwaren die je er hebt, dat vinden we top! Ook kinderkleding is hip en zeer degelijk. Leuke winkel (zowel de bakstenen versie als online)." -

avatar Patty

12/11/2018

- "leuke winkel! vooral fan van de babyspullen." -

avatar Kath

11/11/2018

- "Leuke winkel om he shoppen! Fijne gadgets en geen al te hoge prijzen. Je vindt er zo goed als altijd wat je zoekt!" -

avatar Ellen

22/10/2018

- "Leuke spulletjes, goeie kwaliteit voor een redelijke prijs." -

avatar Inge

21/10/2018

- "Leuke kinderkleren aan betaalbare prijzen. Webshop mag nog iets uitgebreider, in de winkel vaak meer te vinden." -

avatar Ruth

13/10/2018

- "Mooie site met mooie aanbiedingen !!" -

avatar Ruth

11/10/2018

- "Handdoeken vandaag ontvangen, super kwaliteit en zeer snelle levering. Ik heb er direct nog meer besteld :-)" -

avatar Ruth

10/10/2018

- "Top winkel !!" -

avatar Sofie

05/10/2018

- "Ik ben fan van de fotoproducten van Hema. Mijn muur hangt al vol :)." -

avatar Nele

02/10/2018

- "Zoals ze bij Hema zelf zeggen: Eenvoudig en leuk leven hoeft helemaal niet duur te zijn! Zo hoort het ook :)" -

avatar Nele

02/10/2018

- "Van handdoeken en onderbroeken tot fietslichten en schoolgerief.... van groot tot klein, bij de Hema shoppen is fijn :)" -

avatar Nele

02/10/2018

- "Altijd opnieuw leuk shoppen bij Hema! TOPPIE" -

avatar Nicole

25/09/2018

- "Hier vind je echt bijna alles terug, en niet te duur!" -

avatar Carmen

25/09/2018

- "Ideaal voor sokken, pyjama's en ondergoed voor kinderen. Ook de bakspullen zijn leuk geprijsd, uiteraard niet professioneel van kwaliteit, maar leuk voor de hobbybakker. Goed om de aanbiedingen in de gaten te houden! Er loopt altijd wel iets, waardoor je goede zaken kan doen. En uiteraard de ideale winkel om toch van Nederlandse producten te kunnen genieten zoals kruidnoten in alle smaken en stroopwafels. I like!" -

avatar kitty

23/09/2018

- "online shoppen bij Hema is steeds fijn. Alles verloopt vlot en makkelijk. Gratis afhalen in een winkel naar keuze zodat je ook nog het menselijk contact hebt vind ik super!" -

avatar Nele

11/09/2018

- "Zalige stapelkortingen bij de Hema! Is altijd genieten!" -

avatar Nele

07/09/2018

- "Mooi aanbod & mooie kortingen! Bestellen & leveren gaat steeds vlot. Aanradertje" -

avatar Elise

04/09/2018

- "Heel handig om bij HEMA online te bestellen en op te halen in de winkel, want in de winkel waar ik het vaakst ga zijn sommige maten bij de babykledij altijd snel uitverkocht... En de aankoop werd al na 1 dag goedgekeurd in Earnieland!" -