Hema Reviews

202
305
6
3
2
Average rating
4/5 - 521 Reviews
avatar Ruth

13/10/2018

- "Mooie site met mooie aanbiedingen !!" -

avatar Ruth

11/10/2018

- "Handdoeken vandaag ontvangen, super kwaliteit en zeer snelle levering. Ik heb er direct nog meer besteld :-)" -

avatar Ruth

10/10/2018

- "Top winkel !!" -

avatar Sofie

05/10/2018

- "Ik ben fan van de fotoproducten van Hema. Mijn muur hangt al vol :)." -

avatar Nele

02/10/2018

- "Zoals ze bij Hema zelf zeggen: Eenvoudig en leuk leven hoeft helemaal niet duur te zijn! Zo hoort het ook :)" -

avatar Nele

02/10/2018

- "Van handdoeken en onderbroeken tot fietslichten en schoolgerief.... van groot tot klein, bij de Hema shoppen is fijn :)" -

avatar Nele

02/10/2018

- "Altijd opnieuw leuk shoppen bij Hema! TOPPIE" -

avatar Nicole

25/09/2018

- "Hier vind je echt bijna alles terug, en niet te duur!" -

avatar Carmen

25/09/2018

- "Ideaal voor sokken, pyjama's en ondergoed voor kinderen. Ook de bakspullen zijn leuk geprijsd, uiteraard niet professioneel van kwaliteit, maar leuk voor de hobbybakker. Goed om de aanbiedingen in de gaten te houden! Er loopt altijd wel iets, waardoor je goede zaken kan doen. En uiteraard de ideale winkel om toch van Nederlandse producten te kunnen genieten zoals kruidnoten in alle smaken en stroopwafels. I like!" -

avatar kitty

23/09/2018

- "online shoppen bij Hema is steeds fijn. Alles verloopt vlot en makkelijk. Gratis afhalen in een winkel naar keuze zodat je ook nog het menselijk contact hebt vind ik super!" -

avatar Nele

11/09/2018

- "Zalige stapelkortingen bij de Hema! Is altijd genieten!" -

avatar Nele

07/09/2018

- "Mooi aanbod & mooie kortingen! Bestellen & leveren gaat steeds vlot. Aanradertje" -

avatar Elise

04/09/2018

- "Heel handig om bij HEMA online te bestellen en op te halen in de winkel, want in de winkel waar ik het vaakst ga zijn sommige maten bij de babykledij altijd snel uitverkocht... En de aankoop werd al na 1 dag goedgekeurd in Earnieland!" -

avatar Nele

02/09/2018

- "Vele leuke spullen aan fijne prijzen. Heel eenvoudig online bestellen!" -

avatar Joyce

21/08/2018

- "Goede kwaliteit, ook voor de kindjes. Altijd goede service en vriendelijk" -

avatar emmely

21/08/2018

- "i love hema ! leuke spulletjes en van goede kwaliteit !" -

avatar Sofie

16/08/2018

- "Altijd leuke originele spulletjes te verkrijgen. Kids vinden het ook een top winkel" -

avatar Sofie

13/08/2018

- "Steeds leuke spulletjes! En aan een zeer goede prijs!" -

avatar Nele

10/08/2018

- "Leuke en uitgebreide webshop. Je vindt er alles vlot terug en bestellen is eenvoudig. Voor herhaling vatbaar." -

avatar Nele

10/08/2018

- "leuke spullen en regelmatig interessante acties. Steeds fijn in combinatie met Earnieland!" -