Hema Reviews

203
305
6
3
2
Average rating
4/5 - 522 Reviews
avatar Nele

09/08/2018

- "Altijd fijn om online te shoppen bij Hema. Nu wel wat vertraging in de leveringen, vermoedelijk door de solden? Super blij met de aankoop." -

avatar Nele

01/08/2018

- "Altijd fijn om hier aankopen te doen. Is iets niet OK kan het ook eenvoudig terug gegeven worden zonder enige problemen!" -

avatar Lindsay

29/07/2018

- "leuke winkel met vele toffe spullen. prijs kwaliteit is ok. foto service is ook handig" -

avatar Nele

08/07/2018

- "Moeilijk te weerstaan aan de vele acties en solden.... Heel mooi en betaalbaar gerief!" -

avatar Nele

08/07/2018

- "Veel leuke acties waar je niet anders kan dan van profiteren, super in combinatie met Earnieland" -

avatar Nele

04/07/2018

- "Solden bij Hema, gecombineerd met de korting van Earnieland?! Kan niet meer stuk! :) " -

avatar Nele

03/07/2018

- "Altijd fijn shoppen bij Hema! mooie producten aan een mooie prijs!" -

avatar Nele

11/06/2018

- "Altijd fijn om online aan te kopen bij Hema! Mooie producten aan een betaalbare prijs. Voor herhaling vatbaar :)" -

avatar Nele

31/05/2018

- "Altijd leuk om te shoppen bij Hema! Genieten van hun kortingen 2+1 en de extra earniepunten :) " -

avatar Nele

13/05/2018

- "Snel besteld en snel af te halen. Dik OK!" -

avatar Nele

27/04/2018

- "Zoals steeds tevreden over het verloop van de bestelling en levering. Steeds naar wens! Voor herhaling vatbaar." -

avatar Sigalingging

08/04/2018

- "I like order photo in HEMA, because very faster then other photoservice. Good quality and always happy with the result. Now with earnieland I also get bonus every my order... Very best online shopping with earnieland..." -

avatar Helen

04/04/2018

- "Super, ook bij Hema extra korting via Earnieland. Je vindt er altijd leuke spulletjes, van kleding tot make-up en alles om het thuis gezellig te maken." -

avatar Vanessa

03/04/2018

- "Steeds leuke kinderkleding op te vinden!" -

avatar Colette

01/03/2018

- "Groot aanbod van babyartikelen, gratis levering vanaf 25 euro." -

avatar Kenneth

28/02/2018

- "Hele goede producten voor een lage prijs. Post-its van het huismerk zijn de beste! Ze zijn zelfs beter dan het echte merk. " -

avatar Leen

09/02/2018

- "Toffe spulletjes voor een lage prijs. Vlotte afhandeling." -

avatar Nele

24/01/2018

- "Leuke combinatie, Earnieland en de solden! Hopelijk wordt alles nu ook vlot geleverd, dan zijn we helemaal tevreden!" -

avatar Femke

19/01/2018

- "Superleuke spulletjes, soms hebben ze niet alles in de winkel dus ik bestel online en dan wordt het naar de winkel van mijn keuze gebracht, ik kan dan daar betalen. Zeer handig!" -

avatar annelies

08/12/2017

- "Net een leuke kerstkado op hema besteld, en nog met korting dankzij Earnieland :) Hema heeft een top fotoservice! Bedankt!" -