Hema Reviews

265
321
7
3
2
Average rating
4/5 - 601 Reviews
avatar Nicole

25/09/2018

- "Hier vind je echt bijna alles terug, en niet te duur!" -

avatar Carmen

25/09/2018

- "Ideaal voor sokken, pyjama's en ondergoed voor kinderen. Ook de bakspullen zijn leuk geprijsd, uiteraard niet professioneel van kwaliteit, maar leuk voor de hobbybakker. Goed om de aanbiedingen in de gaten te houden! Er loopt altijd wel iets, waardoor je goede zaken kan doen. En uiteraard de ideale winkel om toch van Nederlandse producten te kunnen genieten zoals kruidnoten in alle smaken en stroopwafels. I like!" -

avatar kitty

23/09/2018

- "online shoppen bij Hema is steeds fijn. Alles verloopt vlot en makkelijk. Gratis afhalen in een winkel naar keuze zodat je ook nog het menselijk contact hebt vind ik super!" -

avatar Mol

11/09/2018

- "Zalige stapelkortingen bij de Hema! Is altijd genieten!" -

avatar Mol

07/09/2018

- "Mooi aanbod & mooie kortingen! Bestellen & leveren gaat steeds vlot. Aanradertje" -

avatar Elise

04/09/2018

- "Heel handig om bij HEMA online te bestellen en op te halen in de winkel, want in de winkel waar ik het vaakst ga zijn sommige maten bij de babykledij altijd snel uitverkocht... En de aankoop werd al na 1 dag goedgekeurd in Earnieland!" -

avatar Mol

02/09/2018

- "Vele leuke spullen aan fijne prijzen. Heel eenvoudig online bestellen!" -

avatar Joyce

21/08/2018

- "Goede kwaliteit, ook voor de kindjes. Altijd goede service en vriendelijk" -

avatar emmely

21/08/2018

- "i love hema ! leuke spulletjes en van goede kwaliteit !" -

avatar Sofie

16/08/2018

- "Altijd leuke originele spulletjes te verkrijgen. Kids vinden het ook een top winkel" -

avatar Sofie

13/08/2018

- "Steeds leuke spulletjes! En aan een zeer goede prijs!" -

avatar Mol

10/08/2018

- "Leuke en uitgebreide webshop. Je vindt er alles vlot terug en bestellen is eenvoudig. Voor herhaling vatbaar." -

avatar Mol

10/08/2018

- "leuke spullen en regelmatig interessante acties. Steeds fijn in combinatie met Earnieland!" -

avatar Mol

09/08/2018

- "Altijd fijn om online te shoppen bij Hema. Nu wel wat vertraging in de leveringen, vermoedelijk door de solden? Super blij met de aankoop." -

avatar Mol

01/08/2018

- "Altijd fijn om hier aankopen te doen. Is iets niet OK kan het ook eenvoudig terug gegeven worden zonder enige problemen!" -

avatar Lindsay

29/07/2018

- "leuke winkel met vele toffe spullen. prijs kwaliteit is ok. foto service is ook handig" -

avatar Mol

08/07/2018

- "Moeilijk te weerstaan aan de vele acties en solden.... Heel mooi en betaalbaar gerief!" -

avatar Mol

08/07/2018

- "Veel leuke acties waar je niet anders kan dan van profiteren, super in combinatie met Earnieland" -

avatar Mol

04/07/2018

- "Solden bij Hema, gecombineerd met de korting van Earnieland?! Kan niet meer stuk! :) " -

avatar Mol

03/07/2018

- "Altijd fijn shoppen bij Hema! mooie producten aan een mooie prijs!" -