Hema Reviews

210
315
6
3
2
Average rating
4/5 - 539 Reviews
avatar Vanessa

03/04/2018

- "Steeds leuke kinderkleding op te vinden!" -

avatar Colette

01/03/2018

- "Groot aanbod van babyartikelen, gratis levering vanaf 25 euro." -

avatar Kenneth

28/02/2018

- "Hele goede producten voor een lage prijs. Post-its van het huismerk zijn de beste! Ze zijn zelfs beter dan het echte merk. " -

avatar Leen

09/02/2018

- "Toffe spulletjes voor een lage prijs. Vlotte afhandeling." -

avatar Nele

24/01/2018

- "Leuke combinatie, Earnieland en de solden! Hopelijk wordt alles nu ook vlot geleverd, dan zijn we helemaal tevreden!" -

avatar Femke

19/01/2018

- "Superleuke spulletjes, soms hebben ze niet alles in de winkel dus ik bestel online en dan wordt het naar de winkel van mijn keuze gebracht, ik kan dan daar betalen. Zeer handig!" -

avatar annelies

08/12/2017

- "Net een leuke kerstkado op hema besteld, en nog met korting dankzij Earnieland :) Hema heeft een top fotoservice! Bedankt!" -

avatar Aline

13/10/2017

- "I was shopping for birthday presents for my nephews, and thanks to earnieland, I could do it just under the family budget. Hurray!" -

avatar Katrien

18/04/2017

- "Heel veel leuke spulletjes, zowel op te halen in je buurt als thuis afleveren mogelijk." -

avatar Raf

28/12/2016

- "Great site! Easy overview / easy order-process. Prices are more than OK!" -