Hema Reviews

264
321
7
3
2
Average rating
4/5 - 600 Reviews
avatar Mol

11/06/2018

- "Altijd fijn om online aan te kopen bij Hema! Mooie producten aan een betaalbare prijs. Voor herhaling vatbaar :)" -

avatar Mol

31/05/2018

- "Altijd leuk om te shoppen bij Hema! Genieten van hun kortingen 2+1 en de extra earniepunten :) " -

avatar Mol

13/05/2018

- "Snel besteld en snel af te halen. Dik OK!" -

avatar Mol

27/04/2018

- "Zoals steeds tevreden over het verloop van de bestelling en levering. Steeds naar wens! Voor herhaling vatbaar." -

avatar Sigalingging

08/04/2018

- "I like order photo in HEMA, because very faster then other photoservice. Good quality and always happy with the result. Now with earnieland I also get bonus every my order... Very best online shopping with earnieland..." -

avatar Helen

04/04/2018

- "Super, ook bij Hema earnie korting via Earnieland. Je vindt er altijd leuke spulletjes, van kleding tot make-up en alles om het thuis gezellig te maken." -

avatar Vanessa

03/04/2018

- "Steeds leuke kinderkleding op te vinden!" -

avatar Colette

01/03/2018

- "Groot aanbod van babyartikelen, gratis levering vanaf 25 euro." -

avatar Kenneth

28/02/2018

- "Hele goede producten voor een lage prijs. Post-its van het huismerk zijn de beste! Ze zijn zelfs beter dan het echte merk. " -

avatar Leen

09/02/2018

- "Toffe spulletjes voor een lage prijs. Vlotte afhandeling." -

avatar Mol

24/01/2018

- "Leuke combinatie, Earnieland en de solden! Hopelijk wordt alles nu ook vlot geleverd, dan zijn we helemaal tevreden!" -

avatar Femke

19/01/2018

- "Superleuke spulletjes, soms hebben ze niet alles in de winkel dus ik bestel online en dan wordt het naar de winkel van mijn keuze gebracht, ik kan dan daar betalen. Zeer handig!" -

avatar annelies

08/12/2017

- "Net een leuke kerstkado op hema besteld, en nog met korting dankzij Earnieland :) Hema heeft een top fotoservice! Bedankt!" -

avatar Aline

13/10/2017

- "I was shopping for birthday presents for my nephews, and thanks to earnieland, I could do it just under the family budget. Hurray!" -

avatar Katrien

18/04/2017

- "Heel veel leuke spulletjes, zowel op te halen in je buurt als thuis afleveren mogelijk." -

avatar Raf

28/12/2016

- "Great site! Easy overview / easy order-process. Prices are more than OK!" -