ICI Paris XL Reviews

55
120
2
0
2
Average rating
4/5 - 184 Reviews
avatar emmely

13/02/2019

- "super goede parfum !" -

avatar Tom

31/01/2019

- "beste parfumwinkel van belgie" -

avatar Deborah

24/01/2019

- "De voordeligste voor mijn favoriete parfum! Snelle levering ook." -

avatar Robine

20/01/2019

- "site is overzichtelijk, vond snel wat ik zocht. ook met de solden leuke kortingen op cadeaupakket" -

avatar Stig

14/01/2019

- "zonder twijfel de beste parfumwinkel van belgië" -

avatar Britt

08/01/2019

- "Snelle levering en altijd fijn als er staaltjes bijzitten." -

avatar Davy

01/01/2019

- "Altijd verrassend te zien welke gratis staaltjes je krijgt." -

avatar Emma

28/12/2018

- "Altijd goede service en geweldige geurtjes! Een aanrader!" -

avatar Nele

06/12/2018

- "Mooie verpakking, goeie service en zeer klantvriendelijk!" -

avatar Trixie

28/11/2018

- "Ruime keuze, snelle levering (dag nadien meestal) mooie kortingen." -

avatar Emelda

28/11/2018

- "zeer goed , altijd gratis staaltjes en gratis verzenden , top" -

avatar Loes

22/11/2018

- "-Leuke site -Makkelijk - toffe kortingen - toffe cadeau’tjes te vonden voor onder de ??" -

avatar Steven

02/11/2018

- "Beste webshop voor parfums. Snelle afhandeling van jouw bestelling en scherpe prijzen. Super !!!" -

avatar Emma

01/11/2018

- "Heel goede producten en snelle levering! Kwaliteitswinkel!" -

avatar Vicky

07/10/2018

- "Heel ruim aanbod aan parfum. Steeds leuke aanbiedingen en korting acties!" -

avatar Johan

01/10/2018

- "Snelle levering, geen verzendkosten, correct zonder meer!" -

avatar vanessa

29/09/2018

- "Met een cadeau voucher op de site besteld er was ook nog eens 21% korting. Ik heb hiermee producten van hun eigen lijn besteld en deze zijn echt aanraders! Top!" -

avatar thomas

26/09/2018

- "Ook zeer klantvriendelijk in de winkel." -

avatar Lindsay

06/08/2018

- "Alle merken die je maar kan inbeelden. Hebben ook vaak leuke promo's. ben steeds tevreden van mijn aankopen via de webschop." -

avatar Helen

16/05/2018

- "Regelmatig leuke kortingen bij Ici Paris XL en daarbovenop nog eens Earnieland korting. Dan kan je toch niet anders dan een bestelling plaatsen, en die wordt dan ook nog eens supersnel geleverd!" -