JBC Reviews

157
311
9
4
1
Average rating
4/5 - 482 Reviews
avatar marcia

10/06/2019

- "Zowel online als in de winkel zelf, zeer aangenaam om te shoppen bij JBC. Ik ben fan van de kledij, zowel voor de kinderen als voor mezelf. Goede kwaliteit en pasvorm." -

avatar Emma

09/06/2019

- "Echt een geweldige winkel, goede kwaliteit ook en je vindt er gemakkelijk basisstuks die ecologischer zijn!" -

avatar Melissa

06/05/2019

- "Mooie kleren voor gans de familie." -

avatar Sofie

15/04/2019

- "JBC heeft altijd leuke kinderkleren en van goede kwaliteit. Ook de Studio 100 producten vallen hier steeds in de smaak." -

avatar Nele

16/03/2019

- "Wat een aanbod! Leuk om hier te shoppen. Goede prijs-kwaliteit. Leuke extra korting via Earnieland. :)" -

avatar emmely

09/02/2019

- "Super leuke kinderkledij !" -

avatar Marijke

08/02/2019

- "Toffe mode voor jong en oud" -

avatar Trixy

07/02/2019

- "leuke webshop met kledij aan mooie prijzen" -

avatar Steven

01/02/2019

- "Prachtig dat deze ook beschikbaar is op Earnieland. Kids love it !" -

avatar Lien

01/02/2019

- "Just love JBC, prijs kwaliteit zijn super. Zowel voor aankopen in de winkel als online een super service. Top Store" -

avatar Lien

31/01/2019

- "prijs kwaliteit zijn super. Bestelling kan opgehaald worden in een JBC winkel waar je meteen kan passen.Je kan meteen omruilen of de aankoop annuleren." -

avatar Kim

23/01/2019

- "Altijd leuke kledij voor de kinderen te vinden. Gemakkelijk online bestellen. Wordt ook thuis geleverd" -

avatar emmely

29/12/2018

- "hele leuke kledij zowel voor kinderen als volwassenen !" -

avatar Ellen

28/12/2018

- "mooie kledij, goeie kwaliteit en aan een faire prijs." -

avatar Kim

24/12/2018

- "Leuke kindercollectie, de webshop is handig en werkt ook goed op de telefoon. Mogelijkheid tot gratis thuis leveren vind ik ook een pluspunt." -

avatar Andy

17/12/2018

- "topshop!" -

avatar Melina

07/12/2018

- "Leuke kledij. Snelle levering." -

avatar Jonas

07/12/2018

- "mooie kledij voor jong en oud!" -

avatar Loes

22/11/2018

- "Leuke prijzen. Ook mooie kledij voor als vrouwen, mannen en kinderen. En niet lang wachten. Als je iets besteld." -

avatar Kath

11/11/2018

- "Super shop voor de allerkleinste! Besties: leuke kleertje aan lage prijzen! :D" -