La Redoute Reviews

65
108
8
3
0
Average rating
4/5 - 184 Reviews
avatar Rizvan

16/05/2019

- "qua kledij voor mij toch altijd wel een topper" -

avatar Melissa

15/05/2019

- "Heel tevreden! Tijdens de solden kan je hier altijd leuke spullen scoren voor een leuk prijsje!" -

avatar Jonas

14/05/2019

- "een van de betere webwinkels qua kledij, nu met een leuke extra korting" -

avatar Nele

16/03/2019

- "Wat een aanbod! Leuk om hier te shoppen. Goede prijs-kwaliteit. Leuke extra korting via Earnieland (al heb ik die in het verleden niet altijd mogen ontvangen)" -

avatar Patty

09/03/2019

- "Ik heb hier vooral babykleding gekocht voor mijn zoon, steeds een mooie kwaliteit voor een goede prijs! Een aanrader." -

avatar emmely

21/02/2019

- "goede kwateit voor een goede prijs" -

avatar Lien

05/02/2019

- "ruimte keuze aan topartikelen" -

avatar Lien

03/02/2019

- "topvariatie van merkkledij en kleding van La Redoute zelf. Prijs kwaliteit van het huismerk zit goed." -

avatar Mieke

25/11/2018

- "Zeer uitgebreide keuze van producten en goede service. Indien niet goed zonder probleem teruggestuurd. Mieke" -

avatar Kimberly

24/11/2018

- "Snelle service en afhandeling. Klantvriendelijk" -

avatar Kimberly

24/11/2018

- "Snelle service en afhandeling. Klantvriendelijk" -

avatar Jessica

24/11/2018

- "Heel mooie kortingen ontvangen op black friday. Mooie kledij gevonden." -

avatar johanna

22/11/2018

- "Mooie kleren en goeie kwaliteit (sommige zaken hier gedragen door alle 2 de dochters en zien er nog als nieuw uit)" -

avatar johanna

22/11/2018

- "Goeie kwaliteit en mooie kinder kledij." -

avatar Ellen

22/10/2018

- "Goeie service. Wanneer iets niet mooi past, is retourneren nooit een probleem." -

avatar Ellen

16/10/2018

- "Mooie kleren. Goeie service na verkoop bvb als er iets niet past of niet helemaal is wat je er van verwachtte. Gewoon terug sturen en je ontvangt je geld terug." -

avatar Jessica

15/10/2018

- "voor de eerste keer besteld en super blij, alles zeer duidelijk en correct" -

avatar Veronique

01/10/2018

- "Super leuke winkel. Altijd wel leuke kortingen te vinden. Ik koop er regelmatig" -

avatar kitty

23/09/2018

- "vlot kunnen bestellen. Nieuw bij deze webshop, nu nog levertijd afwachten. Ik ben super benieuwd!" -

avatar sophie

20/09/2018

- "Offers very often interesting % on prices! Perfect for online shopping for big families" -