La Redoute Reviews

56
102
8
2
0
Average rating
4/5 - 168 Reviews
avatar Lien

05/02/2019

- "ruimte keuze aan topartikelen" -

avatar Lien

03/02/2019

- "topvariatie van merkkledij en kleding van La Redoute zelf. Prijs kwaliteit van het huismerk zit goed." -

avatar Mieke

25/11/2018

- "Zeer uitgebreide keuze van producten en goede service. Indien niet goed zonder probleem teruggestuurd. Mieke" -

avatar Kimberly

24/11/2018

- "Snelle service en afhandeling. Klantvriendelijk" -

avatar Kimberly

24/11/2018

- "Snelle service en afhandeling. Klantvriendelijk" -

avatar Jessica

24/11/2018

- "Heel mooie kortingen ontvangen op black friday. Mooie kledij gevonden." -

avatar johanna

22/11/2018

- "Mooie kleren en goeie kwaliteit (sommige zaken hier gedragen door alle 2 de dochters en zien er nog als nieuw uit)" -

avatar johanna

22/11/2018

- "Goeie kwaliteit en mooie kinder kledij." -

avatar Ellen

22/10/2018

- "Goeie service. Wanneer iets niet mooi past, is retourneren nooit een probleem." -

avatar Ellen

16/10/2018

- "Mooie kleren. Goeie service na verkoop bvb als er iets niet past of niet helemaal is wat je er van verwachtte. Gewoon terug sturen en je ontvangt je geld terug." -

avatar Jessica

15/10/2018

- "voor de eerste keer besteld en super blij, alles zeer duidelijk en correct" -

avatar Veronique

01/10/2018

- "Super leuke winkel. Altijd wel leuke kortingen te vinden. Ik koop er regelmatig" -

avatar kitty

23/09/2018

- "vlot kunnen bestellen. Nieuw bij deze webshop, nu nog levertijd afwachten. Ik ben super benieuwd!" -

avatar sophie

20/09/2018

- "Offers very often interesting % on prices! Perfect for online shopping for big families" -

avatar Sofie

18/08/2018

- "Mooie kleding voor kids" -

avatar Nele

10/02/2018

- "eerste keer dat ik iets bestelde en was even mijn weg zoeken op de site maar deze wel gevonden! Duurde wel meer dan een week voor ik mijn bestelling kon afhalen, vermoedelijk door de drukte van de solden? De korting die ik via Earnieland zou krijgen is nog niet in orde...." -

avatar Ina

24/10/2017

- "heel veel keuze, zowel que producten als qua maten. En ook niet onbelangrijk: gemakkelijk te retourneren. Ik ben een tevreden klant" -