Lidl Reviews

69
63
9
3
3
Average rating
4/5 - 147 Reviews
avatar Bianca

21/06/2020

- "spijtig dat je altijd leveringskosten moet betalen. Maar voor de rest heel tevreden. De bestelling was er eerder dan er in het begin opstond" -

avatar Steffie

07/06/2020

- "Al veel besteld via lidl.be , altijd super in orde ! Enkel tijdens corona wat langer moeten wachten op mijn producten. Maar dat zal wel bij veel website's zijn geweest. Voor de rest alles altijd in orde!" -

avatar Chantal

25/05/2020

- "De webshop van Lidl vind ik zeer goed en duidelijk. Ook de levering verloopt zeer vlot met voldoende verwittigingen van hoe ver men met de bestelling staat. Ik heb enkel verschillende problemen gehad dat mijn aankopen via Earnieland niet geregistreerd werden. De oplossing werd me gelukkig aangeboden door Earnieland/helpdesk. Ik moet blijkbaar eerst al de cookies verwijderen. Sindsdien heb ik geen problemen meer met bestellen." -

avatar Chantal

18/05/2020

- "Een artikel was uitgeput doch ik kon me laten verwittigen wanneer het terug voorhanden was. Dit werd correct gedaan. Enkele dagen later kon ik het artikel al bestellen." -

avatar Chantal

01/05/2020

- "Altijd heel tevreden over de producten van Lidl doch niet over de communicatie. Nadat ik geen korting kreeg na een aankoop via Earnieland heb ik beiden aangeschreven. Earnieland antwoordde me correct. Lidl had heel veel tijd nodig en antwoordde geheel naast de kwestie." -

avatar Jessica Kevin

30/04/2020

- "Als je het niet meer vind in de winkel is het tof dat dit er is eindelijk geen schrik meer hebben om toffe artikelen te vinden" -

avatar Oluwadamilola

16/04/2020

- "het is een goeie site." -

avatar Anouchka

15/04/2020

- "Overzichtelijke website met leuke spulletjes!" -

avatar Jessy

09/04/2020

- "Handige app. Om bij te blijven bij de weekacties en aanbiedingen ." -

avatar Anouchka

02/04/2020

- "Eerlijke website met een uitgebreid assortiment. Geen problemen met levering." -

avatar Chantal

31/03/2020

- "Altijd tevreden over de producten van Lidl. Ik heb weer met een gerust hart een bestelling geplaatst." -

avatar Wendy

27/03/2020

- "leuk dat lidl met hun ruime aanbod ook meedoet. Wij zijn fan!" -

avatar Ninja

09/03/2020

- "Snel geleverd, alles in orde" -

avatar Nathalie

04/03/2020

- "Top om mee te werken" -

avatar Cindy

03/03/2020

- "Voor de eerste keer iets online besteld bij de Lidl, heel tevreden, werd de dag nadien al geleverd." -

avatar Tom

24/02/2020

- "Handige webshop, sneller geleverd dan verwacht en prima in orde. Lidl, Top. Bedankt! En dan natuurlijk nog die aardige duit die je terugkrijgt via Earnieland, beter wordt het niet." -

avatar Nathalie

24/12/2019

- "Snelle levering!" -

avatar Katia

19/12/2019

- "Handig, gemakkelijk zo heb je ook de aanbieding, zo moet je niet spurten naar de winkel voor er nog ééntje te hebben." -

avatar Tekke

14/12/2019

- "Good shop and fast delivery" -

avatar Janssen

11/12/2019

- "Duidelijke website, gemakkelijk als er iets niet binnen is in de winkel van de promoartikelen om het dan zo te bestellen." -