Media Markt Reviews

122
253
12
2
3
Average rating
4/5 - 401 Reviews
avatar Evi

21/01/2019

- "topwinkel, al enkele laptops gekocht" -

avatar Elke

18/01/2019

- "Super tevreden. Online besteld en een uurtje later afgehaald. Niets zoeken in de winkel, niet lang aan de kassa aanschuiven, dus ook weer een aanradertje." -

avatar Stefaan

08/01/2019

- "al vele producten bij gekocht, prijzen zitten goed, gratis verzending, retour werkt goed, kortom topwinkel" -

avatar Joeri

07/01/2019

- "Overzichtelijke website, vlot bestelproces en snelle levering. Alleen jammer dat er maar een select aantal producten in solden staat." -

avatar ALAIN

05/01/2019

- "Eerste keer bestelling geplaatst via earnieland, zonder problemen. Duidelijk en eenvoudig mijn weg gevonden." -

avatar Joeri

02/01/2019

- "Al zeer veel elektronica en huishoudtoestellen aangekocht bij MediaMarkt, zowel in de winkel zelf als online. Tot nu toe nog nooit een service na verkoop nodig gehad!" -

avatar Ellen

28/12/2018

- "Mooi op tijd geleverd. Dik oké!" -

avatar Arthur

27/12/2018

- "Verkopen de beste kwaliteit, maar soms nogal prijzig" -

avatar Melina

07/12/2018

- "Ruim assortiment en snelle levering." -

avatar Joachim

28/11/2018

- "Mooi aanbod en een snelle levering." -

avatar Trixie

28/11/2018

- "Zeer snelle service, binnen 30 min kan je soms al om je online aankoop. Qua hersteldienst ook zeer correct, goede prijs/kwaliteit!" -

avatar Willemien

19/11/2018

- "al vele goede ervaringen mee, topwinkel" -

avatar Kath

11/11/2018

- "Zeer goede prijzen voor goede kwaliteit!" -

avatar Natasja

11/11/2018

- "Leuke winkel met een goede service. Voor al je apparatuur ben je hier aan het juiste adres" -

avatar Emma

01/11/2018

- "Enorm tevreden over de service! Goede prijzen en groot aanbod!" -

avatar Emma

30/10/2018

- "Ruim aanbod, snelle levering en goede service!" -

avatar Jessica

15/10/2018

- "snelle en correcte levering" -

avatar Ruth

10/10/2018

- "Macbook besteld voor zoon. Alles goed verlopen, zoon content !!" -

avatar Veerle

01/10/2018

- "snelle levering, soms is de verpakking veeeeel te groot voor hetgeen erin zit haha" -

avatar Johan

30/09/2018

- "Mediamarkt is TOP!!! Gedurende het jaar verschillende extra kortingsacties, soms bovenop een soldenprijs! Zo kocht ik in juli online een 65" Samsung Q-LED: normaal 1999€, in solden 1299 en op 21 juli kreeg je online nog eens -10% extra korting! Uiteindelijk 1169€ betaald ipv 1999€!!! Gratis levering/verzending is ook een extra troef!!! Ik ben grote fan!" -