takeaway.com Reviews

94
169
13
2
0
Average rating
4/5 - 278 Reviews
avatar Thomas

17/06/2019

- "Ideaal voor alle gelegenheden. Zeker als je te lui bent om te koken en zin hebt in wat lekkers :) Gemakkelijk om een bestelling te plaatsen en tot op heden nog geen enkel probleem gehad met de verschillende dienstverleners!" -

avatar Sarah

13/06/2019

- "levering optijd en nog warm ?" -

avatar Melissa

10/06/2019

- "Veel keuze en snellelevering" -

avatar Emma

08/06/2019

- "Hier kan je gemakkelijk iets lekkers vinden, bestellen en heerlijk genieten." -

avatar Balazs

02/06/2019

- "Makkelijk en snel" -

avatar Emelda

21/05/2019

- "Snel, gemakkelijk en altijd lekker" -

avatar Nicky

17/05/2019

- "Heerlijke pizza besteld en snelle levering" -

avatar Melissa

06/05/2019

- "Genoeg keuze uit verschillende restaurants. Soms duurd het wel lang voor je bestelling word geleverd." -

avatar Melissa

04/05/2019

- "Altijd veel keus en snelle service" -

avatar stefanie

28/04/2019

- "als je geen zin hebt om te koken is dit heel interessant ik bestel al lang bij take away en zeer tevreden doe zo voort ik zou julie 100 op 100 geven ik zal nog lang bestellen" -

avatar annelies

27/04/2019

- "Snel en makkelijk eten bestellen. Ik ben fan" -

avatar Kathia

27/01/2019

- "altijd handig wanneer je nu echt geen zin hebt in koken . snel geleverd . en hoe meer je bij dezelfde besteld ,hoe vriendelijker en krijg je af en toe extra drank . fijn fijn" -

avatar Koen

18/01/2019

- "Snel en handig bestellen" -

avatar Diana

11/01/2019

- "Snel en gemakkelijk eten bestellen en laten leveren. Alleen spijtig dat voor sommige regio's (de onze dus) het aanbod een beetje beperkt is." -

avatar Geert

10/01/2019

- "Meestal goede ervaring. Bekijk zeker ook de reviews van de plaats waar je wilt bestellen voor geen onaagename verrassingen te hebben..." -

avatar Lesley

05/01/2019

- "super handig, ik kan van op afstand bestellen en online betalen voor de kinderen" -

avatar Arthur

27/12/2018

- "Zeer gemakkelijke site, levering duurt soms wat lang" -

avatar Jonas

27/12/2018

- "Als je geen zin hebt om te koken, dan is deze online food bestelsite de ideale oplossing. Grote service, wanneer er van het restaurant geen reactie komt nadat je al hebt betaald, krijg je onmiddellijk je geld terug. TOP site" -

avatar Kar Man

23/12/2018

- "J'ai réservé sur takeaway.com parce que c'était la méthode préférée du resto que j'avais choisi. Agréable surprise d'avoir droit à une réduction." -

avatar Jonas

07/12/2018

- "altijd handig voor in het weekend!" -