Torfs Reviews

158
197
2
0
1
Average rating
4/5 - 358 Reviews
avatar Ellen

20/07/2020

- "Leuke manier om geld te besparen door je aankoop online te doen. Het gespaarde geld wordt steeds correct gestort. Ikzelf maak gebruik van de extensie, zo kan ik geen korting mislopen. Zéér handig! Het was even zoeken naar het toevoegen van nieuwe vrienden, maar dankzij het forum is me dit gelukt! :-)" -

avatar Stijn

22/06/2020

- "Heel uitgebreide keuze." -

avatar Uschi

21/06/2020

- "Hier eindelijk flipflops van Frozen gevonden voor m'n dochter. Onze dag kan niet meer stuk!" -

avatar Uschi

21/06/2020

- "Ik ben zo gelukkig! Ik heb overal gezocht naar Frozen slippers voor m'n dochtertje, en hier vond ik ze eindelijk!" -

avatar Katrien

19/06/2020

- "Bij Torfs zijn er altijd mooie acties. Personeel is super vriendelijk en behulpzaam. Mijn favoriete winkel, maar liefts online kopen vanwege de extra korting." -

avatar Wendy

12/06/2020

- "superveelkeuze en altijd leuke merkjes en promoties. Top met wat extra earniekorting." -

avatar Francis

26/05/2020

- "Ben zeer tevreden van de afhandeling van mijn bestelling. Het artikel was wat ik besteld heb. Vlugge toezending." -

avatar Steffie

19/05/2020

- "Heel veel keuze! Een vrouw heeft nooit genoeg schoenen :)" -

avatar Katrien

16/05/2020

- "Mooie sebago bootschoenen gekocht online. Met korting. Wat zitten die schoenen gemakkelijk." -

avatar De jong

04/05/2020

- "Super leuke winkel het heeft een super groot aanbod aan schoenen dus je vind altijd wel wat!" -

avatar Eline

02/05/2020

- "Af en toe shop ik bij Torfs. Nu kan ik via earnieland nog een leuke korting meenemen dus shop ik nog lekker verder!" -

avatar Jessica Kevin

30/04/2020

- "Veel keuze meer schoenen en ook mooie handtassen" -

avatar evelien

26/04/2020

- "Wij vinden hier altijd onze schoen super merken en service" -

avatar carla

26/04/2020

- "gebruikte earnieland voor het eerst, zal niet voor het laatst zijn, top earnieland, dank u" -

avatar Cara

25/04/2020

- "Altijd leuk dat ze zoveel maat 42 hebben!" -

avatar Elke

19/04/2020

- "Heel goede schoenen goede service ook in de winkels" -

avatar Katrien

08/04/2020

- "De beste schoenenwinkel van België. Ik koop hier al vele Jaren voor het hele gezin." -

avatar Fabien

05/04/2020

- "Vanuit ons kot kunne we nog steeds schoenen kopen, paar dagen later netjes aan huis geleverd." -

avatar Michelle

17/03/2020

- "Altijd vlotte levering van mijn schoenen via de webshop van Torfs. Ooit ook iets aan de schoenen na 2 weken. Gewoon teruggenomen in de winkel." -

avatar Sandra

31/01/2020

- "Eerste keer dat ik hier bestel, mooie webshop, veel keuze, mooie kortingen, snel geleverd en ziet er van heel goeie kwaliteit uit, heel tevreden!" -