Torfs Reviews

90
167
1
0
1
Average rating
4/5 - 259 Reviews
avatar emmely

13/02/2019

- "gemakkelijke website, super om ook via earnieland korting te krijgen." -

avatar Hannah

05/02/2019

- "Snelle levering, mooie producten en extra korting via earnieland :)" -

avatar Ellen

04/02/2019

- "Het was superhandig dat ik de schoenen die ik probeerde nog via de site in de juiste maat kon bestellen! Vlotte afhaling in de winkel, en ik mocht ze zelfs nog eens opnieuw passen." -

avatar Lien

01/02/2019

- "plaatsen van een bestelling gaat vlot en de levering verloopt zoals aangegeven." -

avatar Eline

27/01/2019

- "Leuke webshop met mooie soldenkortingen." -

avatar Kendie

24/01/2019

- "De beste winkelketen ooit" -

avatar Leen

24/01/2019

- "Duidelijke website, Steeds leuke solden te doen." -

avatar Linde

24/01/2019

- "met momenteel kortingen tot 90% kan je hier echt koopjes doen, snelle en correcte levering!" -

avatar Wendy

25/11/2018

- "In de winkel super geholpen door de verkoopster, helemaal niet opdringerig en met heerlijke laarsjes buiten gegaan." -

avatar Wendy

25/11/2018

- "In de winkel super geholpen door de verkoopster, helemaal niet opdringerig en met heerlijke laarsjes buiten gegaan." -

avatar Carmen

27/09/2018

- "Grote Torfs-fan, zowel voor de winkels als de webshop. Een ruim aanbod, in elke prijsklasse, kwaliteitsvolle schoenen en een vlot retour/ruilbeleid. Ook heel handig: online kan je al nakijken of een bepaalde schoen in jouw maat nog aanwezig is in je favoriete winkel, of waar je hem anders nog kan vinden." -

avatar Isabelle

01/09/2018

- "Overzichtelijke website, ruime keuze (ook voor grotere maten), en steeds vlotte service. Aanrader!" -

avatar Sofie

29/08/2018

- "Zeer veel keuze!" -

avatar Joyce

21/08/2018

- "Goede kwaliteit, ook voor de kindjes. Altijd goede service en vriendelijk" -

avatar Lindsay

08/08/2018

- "Groot aanbod van toffe merken. Service is heel goed bij eventuele fabricagefouten. altijd heel tevreden geweest van mijn aankopen." -

avatar Joke

24/05/2018

- "Bestellingen worden snel geleverd, ook thuis. De dozen zijn ook altijd een plezier om uit te pakken, want er zit altijd wel iets extra bij :-)" -

avatar Nele

15/05/2018

- "Het aanbod van Torfs is gewoon super!!!" -

avatar Joke

10/04/2018

- "Online hebben ze altijd schoenen in mijn maat (41), wat in de winkel niet altijd het geval is. Als je niet online wil betalen, kan je de schoenen gratis laten leveren in een Torfs winkel. Daar kan je eerst passen, en dan pas kiezen welke je koopt. " -

avatar Ann

20/03/2018

- "super leuke online winkel je kan het zowel thuis als in de winkel laten leveren " -

avatar Liane

24/02/2018

- "Uitgebreide keuze in de online shop en supersnelle levering. " -