Torfs Reviews

109
185
1
0
1
Average rating
4/5 - 296 Reviews
avatar Natascha

18/08/2019

- "Juist schoenen besteld bij Torfs hele goede website . Natascha" -

avatar Natascha

17/08/2019

- "Altijd leuk winkelen bij Torfs goede kwaliteit . Natascha" -

avatar Frauke

11/08/2019

- "Mijn trouwschoenen via site laten bezorgen in winkel. Niet de juiste maat, andere maat laten afkomen. Winkel deed hier niet moeilijk om. Super goede service!!" -

avatar Hedvig

28/07/2019

- "Zeer snelle thuislevering uit een zeer ruim assortiment. Bij iedere thuislevering zit er ook steeds een klein gadget. Altijd een plezier om uit te pakken dus." -

avatar Claudia

09/07/2019

- "In de winkel zelf supervriendelijke mensen. Online bestellingen al altijd vlot afgehandeld. Ook fijn dat het Belgisch is." -

avatar kimberly

08/07/2019

- "Altijd een ruime keuze aan schoenen. Goede kwaliteit" -

avatar Theunynck

10/06/2019

- "Een heel ruim assortiment met heel veel keuze voor jong als oud." -

avatar Emelda

21/05/2019

- "Kwaliteit verzekerd" -

avatar Bianca

12/05/2019

- "Bij Torfs vindt je schoenen voor het hele gezin door het ruime assortiment. Je betaald kwaliteit voor je geld." -

avatar Melissa

06/05/2019

- "Veel keuze aan een leuke assortiment en goede kwaliteit ook nog is." -

avatar Sofie

15/04/2019

- "Heel gemakkelijk om online te bestellen bij torfs. Overzichtelijk om te zien welke schoenen er nog zijn, ook meer soorten en maten beschikbaar. Gratis verzending." -

avatar Evie

01/04/2019

- "Leuke schoenen gevonden voor ons zoontje! En een extra discount erbovenop via earnieland. Yes!" -

avatar Cathy

21/03/2019

- "steeds correct verpakt, goede prijs/kwaliteit, snelle bediening" -

avatar Nele

16/03/2019

- "Wat een mooi aanbod! Leuk om hier te shoppen. Goede prijs-kwaliteit. Leuke extra korting via Earnieland. Super deals :)" -

avatar emmely

21/02/2019

- "super mooie merken en nog met korting via earnieland !" -

avatar Rebekka

18/02/2019

- "mooie schoenen, vaak aan mooie kortingen. Snelle en correcte afhandeling" -

avatar Hanne

17/02/2019

- "Snelle levering, mooie schoenen. Zeer tevreden !" -

avatar emmely

13/02/2019

- "gemakkelijke website, super om ook via earnieland korting te krijgen." -

avatar Hannah

05/02/2019

- "Snelle levering, mooie producten en extra korting via earnieland :)" -

avatar Ellen

04/02/2019

- "Het was superhandig dat ik de schoenen die ik probeerde nog via de site in de juiste maat kon bestellen! Vlotte afhaling in de winkel, en ik mocht ze zelfs nog eens opnieuw passen." -