Viata Reviews

59
61
4
0
0
Average rating
4/5 - 125 Reviews
avatar Jochen

27/07/2019

- "De shop is op zich al redelijk goedkoop en daardoor zijn er slechts beperkte Earnieland kortingen te sprokkelen.Een beetje jammer." -

avatar Antoine

22/07/2019

- "Très bon site pour compléments alimentaires. Prix très intéressant, surtout avec le cashback earnieland." -

avatar Delphine

10/03/2019

- "Viata is top! Helpdesk vlot bereikbaar. Bestelling was blijkbaar iets later doorgestuurd. Ik kreeg nog een extra product ter compensatie!" -

avatar Delphine

05/03/2019

- "Goede dienstverlening, prijs-kwaliteit, snelle service!" -

avatar Knaepkens

19/02/2019

- "Leuk" -

avatar Knaepkens

19/02/2019

- "Leuk" -

avatar Joeri

12/01/2019

- "Duidelijke webshop met ruim aanbod! Zeer gebruiksvriendelijk." -

avatar Pieter

07/01/2019

- "Super geholpen door de klantendienst en dan nog eens heel voordelige prijzen!" -

avatar vanessa

03/12/2018

- "Zeer tevreden over de dienst naverkoop! Er was een klein foutje in mijn bestelling, heel snel reactie ontvangen en directe rechtzetting! 10/10 voor service!" -

avatar Nele

19/11/2018

- "Prijzen zitten zeker goed maar wel spijtig dat je voor groot bedrag moet kopen i.f.v. levering. Mooi aanbod!" -

avatar emmely

17/11/2018

- "Van thuis uit winkelen in de apotheek ! Ook dingen voor dieren te vinden." -

avatar emmely

01/09/2018

- "overzichtelijke site, snelle levering en goedkoper dan andere sites !" -

avatar Helen

30/04/2018

- "Producten aan een interessante prijs gevonden en nog es extra Earnieland korting erbovenop, daar kan je toch geen nee op zeggen!" -

avatar Colette

19/02/2018

- "Groot aanbod & steeds zeer snelle levering, Volgens mij de goedkoopste plaats voor babyvoeding." -

avatar Colette

19/02/2018

- "Met deze extra korting is het de goedkoopste plaats op het internet voor baby voeding." -

avatar Maxime

21/01/2018

- "Reeds mooie kortingen in de webshop en daarenboven nog een extra'tje met earnieland. " -

avatar Inge

07/12/2017

- "Viata dankzij Earnieland ontdekt en uiterst tevreden van. De produkten werden snel en correct geleverd met een leuke persoonlijke touch (een handgeschreven boodschap en een verrassing)! Het stemt me ook gerust dat de medewerkers opgeleid zijn tot apotheker of apothekersassistent. " -