Zooplus Reviews

90
104
8
9
7
Average rating
4/5 - 224 Reviews
avatar Melissa

15/05/2019

- "Mooie kortingen, goede klantenservice en snelle verzending! Meer moet dat niet zijn!" -

avatar sven

14/05/2019

- "Al verschillende malen een bestelling geplaatst bij zooplus! Service heel goed en steeds de goedkoopste." -

avatar sven

14/05/2019

- "Al verschillende malen bij Zooplus besteld en nog steeds de goedkoopste! Service niks op aan te merken." -

avatar Robine

29/04/2019

- "Ik koop hier al het hondeneten voor mijn hond Abby! Je krijgt vaak promo's ter beschikking wat mooi meegenomen is." -

avatar Deborah

01/04/2019

- "Wist niet dat deze site zoveel keuze had. Meer dan in de winkels & goedkoper! Meer moet je als consument niet hebben toch? Ik ben fan!" -

avatar Cathy

21/03/2019

- "steeds het voordeligst voor royal canin" -

avatar Cathy

19/03/2019

- "Steeds de goedkoopste winkel voor royal canin" -

avatar Robine

14/03/2019

- "Zeer tevreden over het aanbod hondeneten en mijn hond uiteraard ook! Ook vaak leuke aanbiedingen die vaak ook aansporen om eens iets nieuw te proberen." -

avatar Hanne

17/02/2019

- "Wij kopen hier alles voor onze beestjes. Onze hond is gek van de vele speeltjes en dekentjes. Onze katten komen niet meer uit hun krabton en radiatormandje. Ook altijd snel in huis, makkelijk te betalen." -

avatar Kim

13/02/2019

- "super toffe site en iets goedkoper of andere" -

avatar Winni

11/02/2019

- "Zooplus snel geleverd" -

avatar Stan

10/02/2019

- "We bestellen er steeds onze ecobale als bodembedekking voor onze ratjes. Prima service telkens opnieuw!" -

avatar Robine

07/02/2019

- "Heel tevreden van zooplus! Vlotte levering en degelijk materiaal!" -

avatar Rebekka

02/02/2019

- "Goeie service bij zooplus, veel keuze aan de scherpste prijzen. Dankzij het bonusprogramma kan je af en toe een gratis speeltje of snoepjes voor jouw huisdier bijbestellen." -

avatar Sofie

28/01/2019

- "Maak al jaren gebruik van zooplus voor onze dierenbenodigdheden. Ruim aanbod, gunstige prijzen, snelle levering. Zooplus = TOP" -

avatar Marisca

26/01/2019

- "Werkt uitstekend ??" -

avatar Robine

24/01/2019

- "Leuke overzichtelijke site! Heb er veel leuke spulletjes gezien en ook scherpe aanbiedingen... Ik ben alvast fan." -

avatar Jessica

12/01/2019

- "Goedkoop en snel Dankje zooplus" -

avatar silvie

09/01/2019

- "aan een goedkopere prijs dan in dierenwinkels spullen kopen voor je hond, dat doe je bij zooplus. niet meer naar de winkel rijden, betalen voor parking en wachten aan de kassa. makkelijk vergelijken, bestellen en betalen allemaal online. en enkele dagen later bij je thuis geleverd. prima service, lage prijzen en ruim aanbod" -

avatar Davy

23/11/2018

- "Heel goede site. Goedkoop , vooral als je in grote voorraden koopt" -