Zooplus Reviews

83
97
8
9
7
Average rating
4/5 - 210 Reviews
avatar Kim

13/02/2019

- "super toffe site en iets goedkoper of andere" -

avatar Winni

11/02/2019

- "Zooplus snel geleverd" -

avatar Stan

10/02/2019

- "We bestellen er steeds onze ecobale als bodembedekking voor onze ratjes. Prima service telkens opnieuw!" -

avatar Robine

07/02/2019

- "Heel tevreden van zooplus! Vlotte levering en degelijk materiaal!" -

avatar Rebekka

02/02/2019

- "Goeie service bij zooplus, veel keuze aan de scherpste prijzen. Dankzij het bonusprogramma kan je af en toe een gratis speeltje of snoepjes voor jouw huisdier bijbestellen." -

avatar Sofie

28/01/2019

- "Maak al jaren gebruik van zooplus voor onze dierenbenodigdheden. Ruim aanbod, gunstige prijzen, snelle levering. Zooplus = TOP" -

avatar Marisca

26/01/2019

- "Werkt uitstekend ??" -

avatar Robine

24/01/2019

- "Leuke overzichtelijke site! Heb er veel leuke spulletjes gezien en ook scherpe aanbiedingen... Ik ben alvast fan." -

avatar Jessica

12/01/2019

- "Goedkoop en snel Dankje zooplus" -

avatar silvie

09/01/2019

- "aan een goedkopere prijs dan in dierenwinkels spullen kopen voor je hond, dat doe je bij zooplus. niet meer naar de winkel rijden, betalen voor parking en wachten aan de kassa. makkelijk vergelijken, bestellen en betalen allemaal online. en enkele dagen later bij je thuis geleverd. prima service, lage prijzen en ruim aanbod" -

avatar Davy

23/11/2018

- "Heel goede site. Goedkoop , vooral als je in grote voorraden koopt" -

avatar Hanne

21/11/2018

- "Goede webwinkel , mooie spullen voor huisdieren, zo snel mogelijk geleverd aan huis. Alles in orde geen problemen" -

avatar Emelda

11/11/2018

- "Zeer jammer dat het allen in het Frans is, zou het ook in het Nederland zijn zou ik er dingen kopen" -

avatar Dhondt

09/10/2018

- "Goede winkel, alleen enorm jammer dat earnieland ons doorstuurt naar zooplus.be. Ik zag het te laat bij mijn bestelling. Zooplus.nl is goedkoper... Das gewoonweg jammer. Zooplus via earnieland is ook in t Frans, ook iets waar mss aan gewerkt kan worden?" -

avatar Nelle

02/10/2018

- "Reeds veel bij jullie besteld. Komt ervan als je veel dieren hebt! Zeer goeie prijzen, vlugge levering en altijd goeie kwaliteit!" -

avatar vanessa

19/09/2018

- "Zooplus maakt mij en mijn hond super blij! Sinds ik deze webshop ken koop ik nog zelden iets in de 'gewone' winkels. Het is goedkoper alle artikelen zijn zoals je ze verwacht en de levering en service zijn top!" -

avatar Nelle

16/09/2018

- "Tot nu toe al zeer veel besteld via zooplus! Volgende keer nog extra korting via earnieland!" -

avatar Natalie

06/01/2018

- "snelle en gratis levering, jammer genoeg enkel in het frans maar goedkoper dan zooplus.nl en een extraatje via earnieland" -

avatar Liis

26/12/2017

- "Ik vergelijking met zooplus.nl komt zooplus.be goedkoper. Ik heb juist tien euro gespaard :)" -

avatar Jordy

30/10/2017

- "Groot aanbod en goede service. Diepvriesproducten waren reeds ontdooid bij levering. Na contact met servicedesk hebben we een nieuwe zending kostenloos gekregen." -