Vrienden op Earnieland

-

Heb je het al gezien? Je kan nu vrienden toevoegen en uitnodigen op Earnieland. Earnie, onze frivole eekhoorn wilde dit activeren om enkele redenen:

·       Meer Earniepunten voor jou en je vrienden.

·       Het maakt de ervaring op Earnieland (nog) leuker.

·       Vrienden bewust maken van de voordelen van Earnieland.

Jullie zijn het waarschijnlijk al gewoon om bevriend te zijn of gevolgd te worden via facebook, twitter, instagram, pinterest en nog veel meer. Er zijn oneindig veel kanalen die een community hebben. Op sommige kanalen zijn er zelfs duizenden kleinere community's die gecreëerd worden door jullie zelf. Voor Earnieland en de bestaande Earnieland gebruikers is dit helemaal nieuw. We geven graag een woordje uitleg hierover:1. Meer Earniepunten voor jou en je vrienden.

Vanaf nu is het ook mogelijk om je vrienden Earniepunten te geven voor hun verjaardag. Jij als jarige, kan ook van jouw vrienden op Earnieland EarniePunten krijgen. Dus het motto is, hoe meer vrienden, … hoe groter de cadeau voor jezelf. ;p Zo kan je online iemand zijn verjaardag vieren en dat allemaal op kosten van Earnieland. Remember: 100 EarniePunten = 1 euro2. Het maakt de ervaring op Earnieland leuker. Door Earnieland te gebruiken krijg je een ranking. Zo ook iedereen in jouw lijst. Hoe meer je shopt, hoe meer vrienden je uitgenodigd hebt en hoe meer reviews je schrijft, hoe hoger je ranking.  Dit is een hele nieuwe belevenis op onze site. Vanaf nu kan je bevriend zijn op Earnieland en kan je zien welke Explorer Badge je vrienden hebben. Wie van hen heeft de hoogste Explorer Badge?  Wie heeft het in zich om de beste “Earnielander” van de maand te worden?. Daag ze uit om jou te verslaan in deze online shopping battle. Maak er een spel van tussen jij en je vrienden, Earnieland zorgt voor de ultieme online shopping experience out there…3. Vrienden bewust maken van de voordelen van Earnieland.

Earnieland is een online shopping community: Wat zou een community zijn zonder zijn gebruikers, jullie feedback en aanwezigheid op de site? Earnieland zorgt voor de Extra Korting bij honderden online shops die nadien in geld naar jullie rekening overgeschreven wordt, jullie zorgen voor de sfeer en de gezelligheid.  Elkaar helpen bij vragen over online shopping op onze Facebookpagina en op TokyWoky (op onze homepage), een jarige vriend belonen met EarniePunten, de shop zijn sterke en zwakke punten verwoorden via reviews, … zijn maar enkele van de vele mogelijkheden die het fungehalte opkrikken binnen Earnieland.Vriendschappen op Earnieland zullen het community gevoel versterken op onze site. Zorg er voor dat je vrienden actief worden bij ons. Dit kan op twee manieren:

-Wil je zien wie van je Facebook vrienden Earnieland al gebruikt? Synchoniseer dan via de desbetreffende  button in je account. Heb je een vriend op Facebook die Earnieland al gebruikt? Dan krijg je 10 EarniePunten. Heb je er vijf? Dan krijg je al 100 EarniePunten en dat groeit op die manier verder naar nog veel meer punten.

-Ten tweede kan dat door vrienden die nog niet op Earnieland zitten uit te nodigen via verschillende kanalen. Via e-mail kan je een unieke link sharen of zoek je favoriete shop op Earnieland en deel die op je wall samen met een leuke one-liner. Voor elke vriend die op die link of post klikt en zich registreert krijg je 500 EarniePunten. (t.w.v. € 5). Daar word je toch happy van?!Benieuwd hoe de vriendenmodule eruit ziet? Neem snel een kijkje op Earnieland en bekijk alle nieuwe opties zelf eens. Begin vrienden uit te nodigen zodat je bovenaan de ranking kan schitteren en op die manier nog méér Extra Korting kan krijgen op je online aankopen via Earnieland.

Happy Online Shopping :)