Albelli Reviews

64
78
3
1
1
Gemiddelde score
4/5 - 149 Reviews
avatar ashley

29/03/2017

- "Al heel wat mooie foto's laten afdrukken, alsook een prachtig album." -

avatar Els

18/03/2017

- "Bestel al jaren fotoboekjes bij Albelli, heel tevreden. Software is makkelijk te gebruiken en als er iets misloopt perfecte service om alles recht te zetten :-)" -

avatar sabrina

14/01/2017

- "Goede service, goede kwalieit . De naservice is ook prima, vriendelijke telefonisten-s" -

avatar Marion

22/12/2016

- "al mijn vakantieherinneringen vereeuwigd dankzij de goede service van Albelli." -

avatar nadine

18/12/2016

- "Altijd leuk om mooie kerstkaartjes te maken met Albelli!" -

avatar Ingrid

14/12/2016

- "Goede producten en een goede service, we maken zeker nog fotoproducten met albelli" -

avatar Lieselotte

07/12/2016

- "Eenvoudig programma om je fotoboeken in te maken, heel wat tools om toffe effecten op je foto's te creëren, goede service, snelle levering en goede prijs-kwaliteit. De moeite waard om leuke fotoproducten te bestellen!" -

avatar Jill

27/11/2016

- "Super kwaliteit en veel mogelijkheden om je foto-album samen te stellen." -

avatar Marion

18/11/2016

- "steeds tevreden klant. goede kwaliteit en snelle levering" -

avatar Pieter

11/11/2016

- "goede website en programma mooie kwaliteit en vlotte levering" -

avatar elke

22/09/2016

- "Fel verbeterd tegenover een aantal jaren geleden. Toen moest ik standaard de albums terugsturen omdat er drukfouten inzaten. Nu perfecte kwaliteit gekregen. Geen lijnen in de foto's, geen deuken in het kaft. Ben zeer tevereden." -

avatar Lenny

20/09/2016

- "Nog altijd de beste albumservice ... Uitgebreide software, snelle levering en zeer goede kwaliteit. Niet goedkoop maar de genereuze Earnieland korting maakt veel goed." -

avatar Sissy

16/09/2016

- "Ruime keuze aan accommodaties, eerlijke reviews op de site, meestal goedkoopste tarief!" -

avatar Brenda

27/06/2016

- "Geweldige manier om een geweldige vakantie of onvergetelijke belevenissen net dat tikkeltje meer te geven...fijne manier om een fotoboek samen te stellen met een overzichtelijk programma...geregeld leuke kortingen." -

avatar David

20/06/2016

- "prijs kwaliteit super; zeer mooi fotoboek ontvangen; gemakkelijk kunnen samenstellen" -

avatar Bram

24/04/2016

- "Goede service en kwalitatieve producten!" -

avatar Juan

10/03/2016

- "Zondag foto-album besteld, woensdag al geleverd! En tip-top in orde. Perfecte service. Het online platform om de albums te creëren kan nog wel wat verfijning gebruiken. Als je afwijkt van de voorgestelde lay-outs, en je zelf foto's wil vergroten/verkleinen/aligneren is het niet zo gebruiksvriendelijk..." -

avatar Virginie

14/02/2016

- "Fotoboek besteld en vrij tevreden van prijs-kwaliteit. Ook vlotte levering gehad." -

avatar Brenda

01/12/2015

- "Al jaren klant bij Albelli...altijd prima producten en prima service. Geweldig dat ik nu via Earnieland nog voordeliger kan kopen bij Albelli..." -

avatar Lien

21/11/2015

- "Ik bestel al vele jaren bij albelli. Nu voor het eerst via earnieland. Supercontent van. Altijd correct, supergoeie kwaliteit. Fouten worden altijd supersnel opgelost." -