AliExpress Reviews

525
746
46
2
4
Gemiddelde score
4/5 - 1328 Reviews
avatar Femke

12/02/2020

- "zo wel positieve als negatieve ervaringen mee gehad." -

avatar Femke

12/02/2020

- "Heel erg goedkoop, betaling gaat vlot, 2 dingen niet aangekomen maar wel betaald weet niet wat ik hier mee kan doen erg teleurgesteld dus !!" -

avatar Petra

10/02/2020

- "Easy money ;-) Heel eenvoudig en correct in gebruik." -

avatar Milina

10/02/2020

- "Hier vind je alles wat je hart wenst. Allemaal leuke dingen van het ganse gezin. Zowel voor Hobby als kleding, juwelen. Een echte aanrader voor iedereen." -

avatar HELENA

08/02/2020

- "Blijft een zalige site waar je alles en dingen vind die je hier in België niet vind of veeeeeel te duur is vindt jein deze site voor een appel en een ei" -

avatar LINDSAY

05/02/2020

- "leuk shoppen met Earnieland" -

avatar Jeroom

02/02/2020

- "Altijd goedkoop bij aliexpress, wel opletten dat je bij duurdere aankopen invoerrechten moet betalen" -

avatar Sally

23/01/2020

- "Ooit wel eens besteld maar was echt niet tevreden over de kwaliteit. Wat je natuurlijk niet kan verwachten voor dat geld. Persoonlijk geef ik dan liever iets meer uit en heb ik het iets sneller in huis." -

avatar Ellen

19/01/2020

- "Werkelijk alles kan je hier vinden. De langere levertijd neem ik er met plezier bij. De kleine prijsjes en de extra korting van earnieland maakt het helemaal mooi." -

avatar amanda

12/01/2020

- "Heel tevreden, altijd levering op tijd!" -

avatar claire

12/01/2020

- "Toch leuk, je besteld een artikel op uw favoriete site en enkele tijd later krijg je een paar procent van uw aankopen terug betaald op uw rekening, zonder veel moeite te doen. Ik ben tevreden." -

avatar Mario-Kelly

11/01/2020

- "Genieten van extra korting bij veel online shops via Earnieland!!" -

avatar nancy

11/01/2020

- "Mijn favoriete website. Daar vind je echt alles. En gratis verzending, ook voor kleine spullen die bvb nog geen euro kosten." -

avatar Leentje

07/01/2020

- "Na hobbygerief heb ik er nu oortjes gevonden voor een walkie talkie om in een concertzaal te gebruiken , veel goedkoper en net hetzelfde als duurdere webshops ! kijk er naar uit" -

avatar Caroline

07/01/2020

- "Altijd leuk winkelen bij ali ? pas 2 diamont paintings mogen ontvangen in prima staat" -

avatar Dieter

05/01/2020

- "Prijs kwaliteit in orde" -

avatar amanda

04/01/2020

- "Heel tevreden! Al veel besteld, altijd al ontvangen." -

avatar Anja

02/01/2020

- "Super. Elke aankoop krijg je een % terug betaald. Vele kleintjes worden groot" -

avatar Stefanie

29/12/2019

- "zoals steeds geweldig, mij zien ze hier weer" -

avatar Stefanie

29/12/2019

- "super site waar je echt alles kunt terug vinden" -