AliExpress Reviews

654
765
48
4
4
Gemiddelde score
4/5 - 1480 Reviews
avatar Arlette

09/02/2021

- "Onlangs een bestelling ontvangen van 2 mooie plafonnières. Ik ben zeer tevreden! Zeer snelle levering en ontvangen in goede staat. Top!" -

avatar Yannick

09/02/2021

- "Handig om goedkope replica's van designspullen aan te kopen. Kwaliteit is logischerwijs ietsje minder, maar de prijzen zijn vaak zó goedkoop dat het toch de moeite loont!" -

avatar Nancy

04/02/2021

- "zo leuk shoppen via Earnieland.. Je krijgt er wat extra's bij ;-)" -

avatar Jan

04/02/2021

- "IK heb hier in het verleden al een paar gekocht maar vergeten Earnieland te activeren spijtig genoeg. Je moet meestal vrij lang wachten er je je goederen ontvangt maar bij problemen zijn ze héél soepel qua terugbetalingen" -

avatar San

01/02/2021

- "Heb veel leuke dingens gekocht en nog extra kortingen" -

avatar Evy

23/01/2021

- "Heel veel te vinden op Aliexpress. Prijzen liggen ook een stuk lager als bij ons. Ik bestel hier regelmatig op. Wel goed zoeken want meerdere verkopers bieden hetzelfde product aan voor verschillende prijzen. Dus goed de klantenreviews lezen en prijzen vergelijken." -

avatar thomas

17/01/2021

- "Men vind er veel voor een goede prijs. Wel soms heel lang wachten vooraleer het aankomt." -

avatar Ingrid

16/01/2021

- "Toch wel veel te vinden bij aliexpress. Alleen opletten dat je onder de 22 euro blijft zodat je geen btw en taksen moet betalen. Bovendien is er ook nog een hoge earnieland korting." -

avatar sandra

15/01/2021

- "leuke site, veel keuze, kleine prijsjes!" -

avatar Eric

11/01/2021

- "Zopas weer een nieuwe bestelling geplaatst ! Hier vind je echt alles voor een zacht prijsje! Een echte aanrader !!!!" -

avatar Leentje

30/12/2020

- "Bestellingen komen sneller dan de opgegeven datum . Plezant zo !" -

avatar Shirley

29/12/2020

- "Leuke site met veel mogelijkheden" -

avatar Dondu

28/12/2020

- "Gemakkelijke overzicht en duidelijke omschrijvingen." -

avatar Romanie

10/12/2020

- "Ondanks de vaak negatieve opmerkingen omtrend kwaliteit, al altijd mooie spullen gekocht. Goede kwaliteit en meestal een vlotte levering. Ik koop via aliexpress voornamelijk diamond paintings en ander hobbymateriaal aan goedkope prijzen en dankzij Earnieland wordt mijn hobby nog goedkoper!" -

avatar Auberi

06/12/2020

- "alles is vlot verlopen" -

avatar Patrick

03/12/2020

- "Top, je vindt veel voor weinig geld, alleen d verzending is soms al goedkoper dan van hier van dorp naar dorp" -

avatar Shana

03/12/2020

- "Heel veel keuze en heel goedkoop! Je vind veel dingen heel goedkoop terug die op andere sites worden verder verkocht voor 5x de prijs." -

avatar Natasja

28/11/2020

- "Super leuke spulletjes voor weinig geld!" -

avatar Arlette

25/11/2020

- "Nog snel een bestelling geplaatst bij AliExpress. Zeer ruime keuze voor sommige artikelen die je hier moeilijk vind. Ik ben super tevreden, gevonden wat ik zocht. Voor een betaalbare prijs toch mijn bestelling kunnen doen. Super!" -

avatar rita

21/11/2020

- "het is heel goedkoop jammer van het lange wachten op de levering maar dat heb ik er wel voor over" -