Amazon Reviews

55
82
4
1
2
Gemiddelde score
4/5 - 144 Reviews
avatar Gilles

13/01/2020

- "Top website" -

avatar Caroline

07/01/2020

- "Pas een pakketje ontvangen van Amazon, in zeer goede staat, prima levering" -

avatar Maaike

21/12/2019

- "Voor het eerst iets besteld... Jammer genoeg heb ik geen earniepoints verdiend, dus hopelijk loopt het met de levering wel goed af... Benieuwd!" -

avatar Kim

03/12/2019

- "bestelde producten zijn tip top in orde zoals beschreven! vlotte betaling en afhandeling! dankzij je aankoop sponsor je het goede doel!" -

avatar Jacinthe

10/10/2019

- "Interessante webwinkel voor specifiekere spullen die je niet kunt vinden op bol.com" -

avatar Martine

09/10/2019

- "enorme keus, snelle levering, goede retourservisce" -

avatar Martine

09/10/2019

- "enorme keus, snelle levering, goede retourservisce" -

avatar sammy

29/09/2019

- "al veel besteld op deze site. vlugge levering. soms moeilijk voor de montage maar prijs kwaliteit zeer goed" -

avatar edith

23/07/2019

- "Super prijzen voor super kwaliteit en snelle levering moet moet een mens meer hebben ." -

avatar Elyne

12/06/2019

- "Vaak heel mooie kortingen op Amazone. Al heel wat koopjes gedaan die in andere webshops/winkels vaak duurder zijn?. Ruim assortiment en snelle levering" -

avatar Gerner

04/05/2019

- "Ideale site om snel degelijk materiaal te bestellen. Verpakking is ook altijd weer tiptop!" -

avatar Kim

27/03/2019

- "Onlangs pampers besteld, supersnelle levering!" -

avatar Levi

12/03/2019

- "Zeer competitieve prijzen. Goede service na verkoop. Oppassen ‘et leveringen naar dpd Pieck up, vaak is dit geen officieel dpd Pieck up punt en ben je afhankelijk van de goodwill van de zaak of ze al dan niet je pakje aanvaarden want ze verdienen hier niets aan." -

avatar Veerle

16/02/2019

- "Enorm groot aanbod van producten, zowel nieuw als tweedehands." -

avatar Yumi

14/02/2019

- "veel content. goede service." -

avatar Martine

01/02/2019

- "Beetje moeilijk om een produkt te zoeken, maar eenmaal je het gevonden hebt, is de rest kinderspel, ook vlotte levering" -

avatar Els

28/01/2019

- "Hele snelle levering en steeds goed verpakt" -

avatar sema

19/01/2019

- "1ste aankoop gedaan vorige week op amazon en alles is goed en snel geleverd. Ook goede prijzen. Ik ga nu nog een aankoop doen vandaag." -

avatar Evy

09/01/2019

- "Knorr Spaghetteria Spinaci in Belgie nergens meer te verkrijgen, onverwacht gevonden op Amazon en zelfs goedkoper dan dat ze hier in de winkel ooit waren, dus zelfs voor etenswaren kan je terecht bij Amazon!" -

avatar Els

06/01/2019

- "Hele goede ervaring mee en heel snelle levering" -