Booking.com Reviews

262
297
8
3
7
Gemiddelde score
4/5 - 588 Reviews
avatar Simon

04/08/2020

- "Jammer dat Booking geen standaard annulatie-verzekering voorziet, maar wel heel gemakkelijk dat je je bestemming kan kiezen uit een kaart van de stad waar je naartoe gaat. Vooral positieve ervaringen... mailen via booking of rechtstreeks naar het hotel gaat ongeveer even snel, maar Booking is wel op de hoogte als er zich iets voor doet..." -

avatar Arlette

29/07/2020

- "Super verblijf gehad door mijn aankoop via Earnieland bij Booking.com. Mooie aanbiedingen in eigen land kan dus ook. Top!" -

avatar Arlette

26/07/2020

- "Onlangs terug een reisje geboekt via Earnieland bij Booking.com. Het was super! Heel veel keuze bij de onlineshop en mooie kortingen. Ik ben alvast zeer tevreden!" -

avatar Jan

24/07/2020

- "soms vergeet ik te activeren op earnieland" -

avatar Jan

24/07/2020

- "soms kan ik er niet aan uit met die punten raar gedoe" -

avatar Arlette

24/06/2020

- "Nieuwe boeking geplaatst bij Booking.com. Ik ben steeds tevreden. Zeer klantvriendelijk en gemakkelijk online om een reisje te boeken. Zeker een aanrader!!!" -

avatar ann

16/06/2020

- "Earnielland is top altijd voordelen" -

avatar Arlette

16/06/2020

- "Terug een reisje geboekt via Booking.com. Zeer klantvriendelijk en duidelijke uitleg wegens coronavirus. Zeker een aanrader! Top!" -

avatar ann

14/06/2020

- "Een goede topper om een reis te boeken zijn troyw dus das goed" -

avatar Annelies

12/06/2020

- "Al vele jaren hier reisjes geboekt en heel tevreden over" -

avatar elien

10/06/2020

- "Zeer tevreden van de diensten van Booking, wel niet altijd de goedkoopste." -

avatar sema

30/05/2020

- "Gemakkelijk om je hotel te boeken via booking.helaas is mijn eerste korting via earnielanf nooit uitbetaald geweest." -

avatar Stefanie

08/04/2020

- "Een "extra" centje voor op vakantie dankzij Earnieland. ☺️" -

avatar Thomas

08/04/2020

- "Overzichtelijk, snelle respons, en voldoende mogelijkheden tot gratis annuleren!" -

avatar Lieselot

07/03/2020

- "Ideale site om je verblijven mee te boeken. Uitgebreid aanbod van hotels, huisjes, b&b enz... Zo kun je echt je vakantie op maat uitzoeken" -

avatar ann

28/02/2020

- "Earnieland is zo goed een kleine moeite en je verdiend een korting op je aankopen gewoon top" -

avatar ann

17/02/2020

- "Leuk een extra centje dat je terug kan spenderen op vakantie dank zij earnieland" -

avatar Michaël

17/02/2020

- "De beste prijzen" -

avatar Femke

12/02/2020

- "Handig en betrouwbaar een weekendje boeken!" -

avatar Sally

06/02/2020

- "altijd zeer tevreden van geweest, bij problemen hielpen ze mij onmiddellijk" -