Collishop.be Reviews

310
403
11
8
4
Gemiddelde score
4/5 - 751 Reviews
avatar Johan

06/05/2016

"Super leuk ! De Earniekorting werkt ook met de extra kortingen van Colruyt zelf terwijl de service hetzelfde blijft. " -

avatar Nadine

14/04/2016

"Indien je via deze shop bestelt, en je laat in de winkel leveren, wordt die via earnieland pas geregistreerd nadat je het product bent gaan afhalen (en betalen). Dus geen paniek als de aankoop niet ineens verschijnt :-)" -

avatar Carina

11/04/2016

- "Mijn eerste ervaring vlot verlopen." -

avatar nadine

05/04/2016

- "Snelle en correcte levering ;-)" -

avatar Katja

27/03/2016

- "veel producten, goede prijzen. Ik kies altijd voor levering in mijn colruyt, dan haal ik het af wanneer het mij past" -

avatar Michaël

21/03/2016

- "Een ruim assortiment met de laagste prijzen op de Markt. De website is duidelijk en heeft een mooie lay-out. De pakjes komen snel aan in je Colruyt winkel naar keuze. " -

avatar Meggy

14/03/2016

- "Goede klantenservice, ooit eens een Wii afstandsbediening bijgekocht, maar die reageerde averechts als je klikte naar links ging hij op het scherm naar rechts. Teruggegaan naar Colruyt en ze hebben direct een nieuwe afstandsbediening besteld voor mij, zonder eerst te wachten op controle/nazicht. Superservice die je niet gauw bij een ander zal krijgen." -

avatar Michaël

05/03/2016

- "Een hele duidelijke website met 1000 producten tegen de beste prijzen. De behandeling van telefoons en e-mails zijn vlot en vriendelijk. Het pakket word snel in u aangegeven Colruyt winkel geleverd." -

avatar jo

23/02/2016

- "Ik koop alles wat ik kan via Collishop. Bestellen zonder betalen en pas in de winkel beslis je of je overgaat tot de aankoop. Vlotte garantiewissel !" -

avatar Virginie

14/02/2016

- "Duidelijke webshop en vlotte afhandeling van de bestelling. Ook het ophalen verloopt vlot, zoals het hoort." -

avatar Steven

07/02/2016

"Ruim aanbod, scherpe prijzen + levering in Colruyt winkekl naar keuze. Makkelijk om je bestelling op te pikken tijdens het boodschappen doen " -

avatar Didier

31/01/2016

"Uitgebreid gamma en goeie prijs. Reeds vele malen een bestelling gedaan. " -

avatar An

31/01/2016

- "Prijs / kwaliteit dik in orde . Leverin in alle colruyt winkels en okay. Super" -

avatar Saar

28/01/2016

- "gegarandeerd de laagste prijzen bij collishop maar earnieland cashback geldt jammer genoeg niet op alle artikelen" -

avatar Andy

16/01/2016

"Nog lagere prijs gezien, geen probleem. Prijs aangepast zonder problemen voor je het pakje afhaalt! " -

avatar Kurt

28/12/2015

- "Colruyt kwaliteit/prijs, af te halen in de winkel of verzenden naar eigen wens. Het voordeel van een fysieke winkel voor de garantie." -

avatar Marijke

19/12/2015

- "Na bestelling, snelle levering in de gekozen winkel. Ideaal voor wie snel nog een cadeau nodig heeft." -

avatar Elke

11/12/2015

- "Gemakkelijk bestellen, levering in de winkel en dat voor de laagste prijs." -

avatar Elke

26/11/2015

- "De laagste prijs en dan soms nog extra korting." -

avatar Astrid

24/11/2015

- "correcte service, goede dienst na verkoop, correcte prijs, vlotte afhandeling. Webshop niet altijd even handig in gebruik, maar evolutie merkbaar" -