Fun Reviews

68
136
7
2
1
Gemiddelde score
4/5 - 218 Reviews
avatar Tanja

27/04/2020

- "Duurder dan Dreamland maar acties gewoon goed in de gaten houden" -

avatar Lotte

12/04/2020

- "Super snelle levering en top service!" -

avatar Lotte

12/04/2020

- "Super snelle levering en top service!" -

avatar Chris

07/04/2020

- "Ondanks de coronacrisis lieten ze perfect weten dat het pakje later ging zijn en was het hier eerder dan verwacht" -

avatar Sally

18/02/2020

- "online meer te vinden dan in de winkel! zeer duidelijk assortiment, je vindt alles makkelijk terug" -

avatar Evelien

02/02/2020

- "Veel keuze en veel kortingen." -

avatar Sally

20/01/2020

- "al veel speelgoed gekocht bij Fun en niets dan goede ervaringen" -

avatar Yumi

10/12/2019

- "super goede speelgoedwinkel. super content" -

avatar Jennifer

02/12/2019

- "De fun is zowel voor groot als kleine kinderen leuk.we komen altijd met iets meer naar huis wat nodig is en altijd vriendelijk" -

avatar Ninake

02/12/2019

- "Veel speelgoed aan de laagste prijzen! En als je een hogere prijs ergens vind, krijg je het verschil terug betaald. En leuk als je dan ook nog earnie korting krijgt!" -

avatar Helena

13/11/2019

- "Hele ruime keuze aan speelgoed! Je moet wel altijd goed zien of de prijs in de winkel effectief de beste prijs is. Maar als je ergens een lagere prijs vindt en je meldt dit aan de kassa's, dan krijg je de spulletjes wel aan die lagere prijs mee. Goede service dus!" -

avatar Tessa

31/10/2019

- "Veel keuze aan speelgoed, gemakkelijk te bestellen en af te halen in de winkel" -

avatar stephanie

12/10/2019

- "groot aanbod van speelgoed, duidelijke website" -

avatar Mieke

19/09/2019

- "Snelle levering en alles was dik in orde." -

avatar Annelies

18/09/2019

- "Snel geleverd, gemakkelijk bestellen en earnie korting via earnieland" -

avatar Dennis

18/08/2019

- "Leuk speelgoed voor de kids Dennis" -

avatar Ludwig

10/08/2019

- "het leuke is het gratis leveren! super service!" -

avatar Tamara

29/07/2019

- "Snelle levering SUPER. Vandaag besteld morgen in huis" -

avatar evelien

17/07/2019

- "Voor de eerste keer besteld. Heel veel promo's nu!" -

avatar Tessa

28/06/2019

- "Online een ruimer aanbod dan in de winkel én je krijgt via Earnieland een earnie korting. Top!" -