Greetz Reviews

5
6
1
0
0
Gemiddelde score
4/5 - 13 Reviews
avatar Arlette

19/06/2019

- "Ik ben zeer tevreden met de aankoop bij Greetz! Er was een misverstand en de klantendienst heeft me enorm geholpen waardoor mijn kaart toch verzonden werd! Top!!!!!!!!!" -

avatar Iris

29/06/2018

- "Mooie kaart van onze Kerst-cavia laten maken bij Greetz. Snelle levering en mooie kwaliteit!" -

avatar Yannick

29/09/2017

- "Wanneer je inspiratie het even laat afweten, kan je hier terecht voor een origineel cadeau!" -

avatar Ingrid

28/09/2017

- "Leuke site en soms acties voor gratis verzending of 2 kaarten voor de prijs van 1 maar sowieso altijd earnieland korting. " -

avatar Lisa-Marie

22/09/2017

- "Zeer toffe webshop voor gepersonaliseerde cadeaus, zeker een bezoekje waard" -

avatar Esmeralda

29/06/2017

- "supertof om iemand mee te verrassen tegen een leuke prijs en met een super service!! Top!" -

avatar thomas

08/04/2017

- "Goede en betrouwbare shop. Is vrij duur maar men vindt geregeld kortingscodes die het interessant maken om hier te bestellen. Bestelling wordt geleverd op de dag van keuze. Spijtig genoeg leveren ze niet op maandag en betaalt men op zondag bijna het dubbele van de normale verzendkosten. Ik heb er heel goede ervaring mee en raad deze zeker aan." -

avatar Katja

27/03/2016

- "mooie kaarten, mooi gedrukt en afgewerkt, online maar toch persoonlijk. Maar ik merk wel dat sommige kaartjes niet aankomen op de dag die ik selecteerde. Dit kan hun fout zijn, maar ook door de post komen. Dus dat moet je wel even onthouden" -

avatar Wendy

25/11/2015

"Mooie kaartjes, steeds op tijd verstuurd." -

avatar Stéphanie

19/05/2015

- "Leuke manier om persoonlijke kaartjes en cadeautjes te maken en versturen. Ook mooie prijs/kwaliteit verhouding. Je kan ook aangeven wanneer een pakje moet aankomen. Helaas heb ik reeds tweemaal een bestelling geplaatst en heb ik ook tweemaal mijn pakje pas later ontvangen. " -