HelloFresh Reviews

12
49
9
2
4
Gemiddelde score
4/5 - 80 Reviews
avatar Diana

09/06/2018

- "Ietsje te kostelijk en zitten veel dingen bij die men niet lust of voedsel oa fruit die half bedorven is.... " -

avatar Bart

16/05/2018

- "We bestellen al heel lang via Hello Fresh en tot nog toe alles naar wens.Ideaal voor mensen met weinig tijd of als je eens weinig inspiratie hebt" -

avatar Mathias

05/04/2018

- "Wat eten we vandaag? Die vraag stel je jezelf nooit meer met Hello Fresh. Gevarieerd en alles vers geleverd thuis: ideaal voor een gezin!" -

avatar Evelien

07/02/2018

- "Ik zou hun zeker aanraden. Wij zijn zeer tevreden, voor ons zeker genoeg kwa porties . Soms lijkt het wat weinig maar eens het gerecht klaar is, zeker voldoende groot. Wij vinden het leuk dat we keuze krijgen tussen een aantal gerechten! " -

avatar Kristien

03/02/2018

- "De boxen zijn lekker en gevarieerd, makkelijk te maken. Enkel zeer goed de kleine lettertjes lezen, heb ooit iets meegemaakt maar ze hebben het snel rechtgezet. " -

avatar sabine

24/01/2018

- "Na het zoveelste telefoontje van HelloFresh heb ik dan toch nog maar eens een keertje een box besteld, mét korting. Een leuke korting, maar vervelend dat je tot in den treure moet uitleggen waarom je geen reguliere klant bent ... ach ja." -

avatar Jan

23/01/2018

- "lekker en simpel klaar te maken, alleen jammer van de inflexibiliteit na bestelling" -

avatar Heidi

16/01/2018

- "Elke week opnieuw keuze tussen verschillende gezonde gerechten, al veel nieuwe dingen bij geleerd. Ik aanschouw het een beetje als kookles" -

avatar JANSEN-VREYS

10/01/2018

- "Super gewoon!" -

avatar Stefanie

05/01/2018

- "Was niet echt m'n ding. Ook al eens minder vers toe gekregen." -

avatar Leander

03/01/2018

- "Al verschillende malen een box besteld, steeds verrast door de recepten, maar vooral nog nooit klachten gehad over de kwaliteit van de geleverde producten." -

avatar Leander

03/01/2018

- "Al verschillende malen een box besteld, steeds verrast door de recepten, maar vooral nog nooit klachten gehad over de kwaliteit van de geleverde producten." -

avatar kim

23/11/2017

- "Super handig maar ik kwam er echt veel van bij dus niet meer" -

avatar Joke

13/11/2017

- "Alleen maar voordelen: je kan kiezen uit de voorgestelde gerechten (dus je moet zelf niet nadenken "wat gaan we nu weer eten"), ze hebben altijd originele recepten, en het wordt dan nog eens thuisgeleverd. Wij zijn supertevreden van HelloFresh!" -

avatar Kim

09/11/2017

- "Hello Fresh, ben je op zoek naar nieuwe lekkere recepten en heb je de tijd niet om naar de winkel te gaan? Niet twijfelen bestellen, zeker met de korting die je krijgt!" -

avatar Tom

02/11/2017

- "Handig systeem, wij gooien veel minder eten weg. De hoeveelheden zijn niet gigantisch, maar meestal hebben we er wel mee gegeten. Vooral de portie vlees is meestal zeer beperkt. Als je niet op tijd besteld, of je wil een box met meer dan 3 maaltijden, heb je wel geen keuze meer. Dit vinden we toch heel jammer. Hierdoor krijg je soms een gerecht dat veel minder aanslaat. Langs de andere kant ontdekken we ook nieuwe dingen, dus dat is zeker wel leuk." -

avatar Maxime

22/10/2017

- "Zeer gevarieerd eten en allemaal verse producten. Toch vond ik het koken niet zo eenvoudig zoals opgegeven maar met een beetje meer ervaring komt dit wel goed." -

avatar Yannick

12/10/2017

- "Gevarieerde menu's, leuk om nieuwe ingrediënten te ontdekken. Makkelijk klaar te maken, zelfs voor een keukenkluns!" -

avatar Anneleen

17/09/2017

- "Lekker en gemakkelijk. Je hoeft zelf niet meer na te denken over wat je vanavond zal eten." -

avatar Bianca

28/08/2017

- "Heerlijke ideetjes, met een simpele uitleg. Verse producten, vriendelijke klantendienst en gemakkelijk! :) nadeel is wel de prijs" -