HelloFresh Reviews

12
49
9
2
4
Gemiddelde score
4/5 - 80 Reviews
avatar Evi

20/08/2017

- "Redelijk kostelijk en kwaliteit was niet echt super, maar wel een leuke variatie van gerechten waardoor je weer eens iets anders eet dan anders." -

avatar Dafina

17/08/2017

- "Kostelijk, kleine porties en redelijk wat problemen gehad met dit bedrijf wat levering betreft. Zou het niet aanraden. " -

avatar Heidi

09/08/2017

- "Steeds lekker en gevarieerd! De producten zijn vers en ik moet er niet zelf om naar de winkel. De recepten zijn gemakkelijk om te volgen. Een echte aanrader!!!" -

avatar Kathy

08/07/2017

- "Veel te duur voor grote gezinnen. Ik moet al 2x bestellen en dan ben ik meer kwijt dan in een gewone winkel. Niet mijn ding. " -

avatar Esmeralda

29/06/2017

- "Handig en smakelijk! De prijzen mogen wel nog wat naar omlaag..." -

avatar Bart

20/06/2017

- "Lekker en geleverd aan huis.Perfect!" -

avatar Wendy

16/06/2017

- "Hello fresh meets earnieland. Lekker vers aan huis. Een mooie stevige box met seizoensgroenten.en daarbovenop een lijst met recepten voor alles in de doos. Hoe gemakkelijk kan het zijn. Vers en gezond" -

avatar Isabelle

10/04/2017

- "Wij zijn elke week weer verrast door wat Hellofresh ons brengt! De producten zijn steeds van topkwaliteit, de recepten zijn ongelooflijk creatief, makkelijk én lekker! Wij zijn fan!" -

avatar Nicolas

25/06/2016

- "Wat service betreft is er niets aan te verbeteren, vriendelijke klantendienst en uitstekende levering. Producten zijn ook van goede kwaliteit en met zorg uitgekozen. Enkel zijn de gerechten vaak té "nederlands", en vaak iets te speciaal. Visporties zijn soms ook heel klein." -

avatar Nele

22/06/2016

- "Hele goede manier om variatie in je keuken te brengen. Veel ingrediënten en combinaties die je anders niet zou proberen. Wij zijn heel content van de receptjes en je kunt nu zelf je week recepten kiezen. " -

avatar Marleen

20/06/2016

- "Toch vrij kostelijk als je met 4 personen bent. Maar wel lekker en gevarieerd. Xxx" -

avatar Emery

20/06/2016

- "Hellofresh is afwisselend, al bij al gezond eten voor een faire prijs. Ik kan er haast zelf niet voor naar de winkel gaan (reken reistijd en transportkost erbij!) Veel afwisseling, lekker, porties groot genoeg!" -

avatar Jo

22/05/2016

"De porties zijn ok. De service is prima. De kwaliteit is hoog. Ideaal als je op zoek bent naar inspiratie en afwisseling. Echt goedkoop is het niet, en de maaltijden voldeden niet altijd aan onze smaak. Dit zal misschien beter worden wanneer je maaltijden zelf mag kiezen." -

avatar valerie

26/04/2016

- "Te weinig variatie in de paketten" -

avatar Michaël

06/03/2016

- "Hele snelle en vriendelijke klantendienst. De producten zijn steeds vers. De gerechten zijn ook heel inspirerend en afwisselend. Is ideaal om snel en gezond te koken." -

avatar Ruben

24/02/2016

- "Super lekker, gezond en makkelijk!" -

avatar Elyne

29/12/2015

- "Mooie korting van €20 euro bij de eerste bestelling, verrassend lekker en voldoende! " -

avatar joni

26/07/2015

"zeker de moeite om te bestellen een volledige maaltijd gezond vers en goed geleverd nog geen negatieve ervaringen mee met een vriendelijke klantenservice ook " -