Hema Reviews

205
310
6
3
2
Gemiddelde score
4/5 - 529 Reviews
avatar Joseline

15/05/2018

- "Leuke kleertjes en spulletjes voor kinderen. Ik laat het meestal in de winkel zelf leveren en hoef niet echt heel lang te wachten tot mijn bestelling er is." -

avatar Annick

10/05/2018

- "een nieuwe badkamer staat gelijk aan nieuwe handdoeken en badkameraccessoires. Mijn goesting gevonden bij Hema. Zoveel keuze, zo'n leuke spullen..." -

avatar Stephanie

09/05/2018

- "Leuke winkel met betaalbare hebbedingen! Nog leuker dat de webshop via Earnieland kan bezocht worden! Hier koop ik steevast makeup, knutselgerief, ondergoed en kinderkledij. Zeker de kinderkledij is ideaal voor vakantie en op kamp te gaan. Goede kwaliteit en zeer goedkoop." -

avatar Marloes

08/05/2018

- "een van mijn favoriete winkels. degelijke producten voor een prima prijs, regelmatig acties als 2+1 of 3+1 op handdoeken, textiel en andere producten." -

avatar Wendy

06/05/2018

- "Superleuke website. Niet te duur en toch goede kwaliteit spulletjes. Ik koop er regelmatig. " -

avatar Sabine

03/05/2018

- "Snelle levering van kledij voor de kinderen. Blije gezichtjes vanavond " -

avatar Candy

01/05/2018

- "Ik koop mijn make-up bij Hema. Zeer goede kwaliteit tegen schappelijke prijzen" -

avatar Arlette

01/05/2018

- "Heerlijk online shoppen bij Hema! Leuke spulletjes ontvangen. Snelle levering en zeer klantvriendelijk. Ik zou Hema zeker aanraden!" -

avatar Sabine

29/04/2018

- "Bestelling geplaatst en kosteloos thuis geleverd. Extra korting door lente actie en extra korting via Earnieland :-)" -

avatar Katrien

29/04/2018

- "waarom nog naar de winkel gaan als je het online kan bestellen!" -

avatar Arlette

29/04/2018

- "Online bestellen bij Hema is heel gemakkelijk. Er is heel veel keuze uit allerlei artikelen. Een snelle levering en betaalbare prijs. Ik zou Hema zeker aanraden! Top!" -

avatar Chris

27/04/2018

- "Supervlugge levering, vriendelijke bediening als je het gaat afhalen, zeker voor herhaling vatbaar" -

avatar Lien

19/04/2018

- "Hema heeft altijd leuke spulletjes in het assortiment, een bezoekje waard." -

avatar Els

18/04/2018

- "Handig dat je ook online kan bestellen want niet alles is in winkel hier voorradig. Op deze manier is dit geen enkel probleem" -

avatar Inge

18/04/2018

- "Heel leuke webshop met heel leuke spulletjes voor jong en oud." -

avatar Arlette

18/04/2018

- "Bestelling via Earnieland geplaatst bij Hema. Super! Alles wordt thuis geleverd en ik heb een mooi geschenk op de kop kunnen tikken zonder het huis uit te moeten gaan. Mooie artikelen en betaalbare prijs. Ik zou Hema zeker aanraden!" -

avatar Lisa

12/04/2018

- "Bij Hema vind ik altijd wel iets leuk. Ze hebben hele toffe dingen voor in de slaapkamer. Prijs/kwaliteit is ook fantastisch!" -

avatar Andre

10/04/2018

- "via earni krijg ik extra korting en kan ik mijn tijd sparen voor te slapen :D" -

avatar Tina

09/04/2018

- "Grote fan van Hema. Voor ieder wat wils en heel tof voor de kids!" -

avatar Jeroen

09/04/2018

- "Voor leuke spulletjes moet je bij Hema zijn! Altijd zeer betaalbaar, snelle afhandeling zonder klachten! Kwaliteit kan wel eens een keertje wat minder zijn, maar wat wil je voor die mooie prijzen." -