Hema Reviews

250
318
7
3
2
Gemiddelde score
4/5 - 583 Reviews
avatar Lien

19/04/2018

- "Hema heeft altijd leuke spulletjes in het assortiment, een bezoekje waard." -

avatar Els

18/04/2018

- "Handig dat je ook online kan bestellen want niet alles is in winkel hier voorradig. Op deze manier is dit geen enkel probleem" -

avatar Inge

18/04/2018

- "Heel leuke webshop met heel leuke spulletjes voor jong en oud." -

avatar Arlette

18/04/2018

- "Bestelling via Earnieland geplaatst bij Hema. Super! Alles wordt thuis geleverd en ik heb een mooi geschenk op de kop kunnen tikken zonder het huis uit te moeten gaan. Mooie artikelen en betaalbare prijs. Ik zou Hema zeker aanraden!" -

avatar Lisa

12/04/2018

- "Bij Hema vind ik altijd wel iets leuk. Ze hebben hele toffe dingen voor in de slaapkamer. Prijs/kwaliteit is ook fantastisch!" -

avatar Andre

10/04/2018

- "via earni krijg ik earnie korting en kan ik mijn tijd sparen voor te slapen :D" -

avatar Tina

09/04/2018

- "Grote fan van Hema. Voor ieder wat wils en heel tof voor de kids!" -

avatar Jeroen

09/04/2018

- "Voor leuke spulletjes moet je bij Hema zijn! Altijd zeer betaalbaar, snelle afhandeling zonder klachten! Kwaliteit kan wel eens een keertje wat minder zijn, maar wat wil je voor die mooie prijzen." -

avatar Tine

06/04/2018

- "Op hema altijd mooie, eigentijdse producten aan een lage prijs! " -

avatar Mathias

05/04/2018

- "Kwalitatieve producten aan goedkope prijzen! Top!" -

avatar Evelyn

04/04/2018

- "leuke webshop en dikwijls grote kortingen. Prima kwaliteit!" -

avatar Valerie

03/04/2018

- "Zoals steeds correcte prijzen, snelle levering en vlotte afhaling in de winkel" -

avatar Marijke

31/03/2018

- "Hema is mijn favoriete winkel, vooral voor kinderkleding ! Het aanbod is modern en met een goede prijs-kwaliteit verhouding." -

avatar Ilse

28/03/2018

- "Leuke webshop ! Snelle levering " -

avatar Laila

24/03/2018

- "zalige winkel met een grote keuze met makkelijke site om te bestellen " -

avatar Nicole

24/03/2018

- "Goedkoop en toch kwalitatief, en met Earnieland nog een beetje korting er bovenop. Wat kun je nog meer vragen?" -

avatar elien

23/03/2018

- "Zeer leuke kinderkledij! " -

avatar Naomi

20/03/2018

- "kleding en accessoires voor mijn zoontje koop ik hier regelmatig ! " -

avatar Maaike

17/03/2018

- "Zeer leuke en hansige webshop, vol met toffe spulletjes. Snelle verzending." -

avatar Melissa

09/03/2018

- "Leuke, goedkope spullen van goede kwaliteit. Webshop is makkelijk te gebruiken en duidelijk ingedeeld in categorieën zodat je snel kan zoeken wat je nodig hebt." -