Hln Reviews

8
11
0
0
0
Gemiddelde score
4/5 - 23 Reviews
avatar phyllis

04/04/2019

- "Goed maar de abonnementen zijn veel te duur" -

avatar Evy

09/01/2019

- "Doen altijd interessante acties voor nieuwe klanten, tv-toestel, tablet, ieder kan er wat wils vinden" -

avatar Merita

26/08/2018

- "Online de krant lezen, dat is altijd hln. Alle nieuwsfeiten staan er op maar ook leuke weetjes, bizarre nieuwtjes,... Altijd leuk om te lezen." -

avatar Heidi

26/07/2018

- "Al jaren lees ik HLN; al van toe ik nog bij mijn ouders woonde. Vroeger elke dag de papieren krant in de bus, nu al een tijdje overgeschakeld op de digitale versie. Ik ben een tevreden lezeres..." -

avatar Maren

11/06/2018

- "Altijd zeer up-to-date qua nieuws. Ook het andere 'nieuws' is soms eens leuk om te weten. Je kan je natuurlijk al amuseren met de reacties van andere lezers natuurlijk. " -

avatar Nils

18/02/2018

- "sportnieuws blijft mijn vertrouwde topic, hebben abonnement bij mijn ouders thuis en kunnen er steeds profiiteren van privileges en acties met dank aan HLN " -

avatar Chantal

25/01/2018

- "Enkel ervaring met de digitale krant, altijd leuke artikels!" -

avatar Katleen

14/01/2018

- "Overzichtelijk geordende nieuwsfeiten dat makkelijk leest. Uitgebreide sportpagina's waar de mannen heel blij mee zijn, leuk gebracht tv-nieuws waar de dochter als eerste naar kijkt en ikzelf vindt Nina een heel leuk blad om bij te blijven! Al enkele jaren abonnee en dat zal nog wel even zo blijven." -

avatar Stefanie

05/01/2018

- "Blijft de overzichtelijkste app voor het verste nieuws vind ik. " -

avatar Tanja

29/12/2017

- "Steeds als éérste om het nieuws te verspreiden. Alsook leuke weetjes en nieuwigheden." -

avatar Yannick

12/10/2017

- "De nummer 1 krant in Vlaanderen. Ruim sport-aanbod!" -

avatar Leen

30/07/2017

- "dankzij mijn lerarenkaart en earnieland kan ik supervoordelig genieten van een abonnement bij HLN. Zo kan ik digitaal de krant lezen wanneer het mij uitkomt, waar ik ook ben en in het weekend lees ik rustig de papieren krant thuis." -

avatar Lendsey

27/06/2017

- "Dé krant voor de doorsnee Belg met steeds het nieuws heet van de naald!" -

avatar Kim

19/06/2017

- "Website die ik graag bezoek, voor het laatste nieuws in de streek" -

avatar Silke

19/03/2017

- "Elke dag het nieuws zonder probleem!" -

avatar nadine

27/01/2017

- "Altijd op de hoogte van het laatste nieuws ;-) " -

avatar peggy

23/05/2015

"hln is een toffe gazet die ik graag eens lees" -

avatar Evi

19/05/2015

"aankoop gedaan op de krant hln , via earnieland maar deze werden wel niet aan mijn account toegevoegd? das toch wel eens een min puntje" -

avatar Wim

21/12/2014

"Tevreden over de krant." -