Landal Reviews

14
38
0
0
0
Gemiddelde score
4/5 - 54 Reviews
avatar christof

11/10/2019

- "leuke parken" -

avatar Wim

23/03/2019

- "Al een paar keer geboekt met de kids, altijd in orde !" -

avatar Sofie

09/01/2019

- "Lekker ontspannen en genieten met mijn gezin !!!" -

avatar stephanie

05/01/2019

- "Heel leuke nette gezellige huisjes. Park coldenhove heeft ook een zeer mooie ligging" -

avatar Bart

04/12/2018

- "Als je wat uitkijkt kan je interessante aanbiedingen vinden" -

avatar stephanie

02/11/2018

- "Super leuke parken, nette en gezellige huisjes. Zeer vriendelijk personeel" -

avatar David

23/09/2018

- "We zijn geweest in vennebos, chat kinderrijke" -

avatar Sofie

19/08/2018

- "Een leuke vakantie boeken en extra korting verdienen, top !!!" -

avatar Madyvan

16/08/2018

- "De Landal parken zijn dik in orde; wanneer wij een vakantiewoning zoeken kijken wij steeds eerst naar de keuze bij Landal. Deze zomer zijn we naar Denemarken geweest. Groot park met een heel leuk waterpark. Wij hebben drie kinderen van 4,9 en 13 jaar. Ideaal voor elke leeftijd. Uitkiezen en reserveren via de website gaat heel vlot." -

avatar Katrien

28/06/2018

- "altijd zeer tevreden in Landal greenparks, tot nu toe Vennebos en Lommerbergen al meerdere keren gedaan en nog nooit tegengevallen. Kids vinden de zwembaden geweldig!" -

avatar Maren

11/06/2018

- "Al zeer vaak hebben we een super vakantie beleefd door Landal! " -

avatar Pieter

06/06/2018

- "Al 4 supervakanties gehad in 4 verschillende Landal-parken. super familieparken! " -

avatar Anja

17/04/2018

- "In de paasvakantie naar landal landgoed 't Loo geweest! mooie huisjes met alles der op en der aan, wij hadden zelf een combi was- en droogkast in ons huisje. Voor iedereen wat wilds aanwezig; deadride, binnenzwembad, binnen en buitenspeelplein, skelters en nog veel meer. We hebben al veel verschillende Landalparken gedaan en keer op keer zijn we heel tevreden. Personeel altijd en overal heel vriendelijk en doen er alles aan om je tevreden te stellen! Landal is dus voor ons de TOP!" -

avatar Tommy

13/04/2018

- "alles ging vlot " -

avatar Marijke

01/03/2018

- "Zeer kindvriendelijk park met leuke activiteiten." -

avatar elsy

11/02/2018

- "Heel leuk dat je via Earnieland extra korting kan krijgen bij een boeking van een vakantie van Landal . Wij hebben gekozen voor Hof van Saksen en zullen na ons bezoek nog een review schrijven , want het is interessant om te horen van andere mensen of het verblijf in orde was of niet ." -

avatar Anthony

27/01/2018

- "Super voor met de kindje echt een aanrader " -

avatar Lieselotte

19/01/2018

- "Wij zijn ondertussen al 4 keer in de schat erg te gast geweest en gaan terug deze herfstvakantie! Kortom we zijn er graag thuis!" -

avatar Wim

03/01/2018

- "De vakanties die we met de kinderen reeds geboekt hebben bij Landal in NL en DU waren steeds top in orde !" -

avatar Britt

02/01/2018

- "Leuke vakantieparken voor een betaalbare prijs!" -