Media Markt Reviews

183
297
18
5
7
Gemiddelde score
4/5 - 519 Reviews
avatar Arlette

27/06/2020

- "Zeer tevreden met mijn aankoop bij Mediamarkt. Zeer snelle levering en klantvriendelijk! Een aanrader!!!" -

avatar Annelies

12/06/2020

- "makkelijk iets bestellen en laten leveren aan huis of in de winkel" -

avatar Arlette

05/06/2020

- "Onlangs een bestelling geplaatst. Zeer snelle levering en klantvriendelijk! Zeker een aanrader!" -

avatar mieke

25/05/2020

- "Mooie prijzen en super snelle levering. 2e maal dat ik aankoop en super tevreden" -

avatar Philipsen

17/05/2020

- "Juist een ipad besteld dus nieuwsgierig naar de service maar zal wel in orde zijn denk ik" -

avatar Rynders

15/05/2020

- "Snelle levering, goede prijs" -

avatar Koen

01/05/2020

- "Mediamarkt beschikt altijd over een leuk aanbod aan voordelige prijzen. Goede ervaring met dienst na verkoop." -

avatar Tanja

27/04/2020

- "Niet echt een fan. Veel te duur, geen service en retourneren is vaak een heel gedoe." -

avatar Niels

26/04/2020

- "Ruim aanbod en scherpe prijzen!" -

avatar Rynders

25/04/2020

- "Handig online besteld, snelle en correcte levering" -

avatar charlotte

15/04/2020

- "goeie prijzen. service heb ik zelf slechte ervaringen mee. ik kreeg maar antwoord over de vraag van mijn bestelling 2 weken nadat ik besteld had. levering was ook in een gigantische box terwijl het maar een klein toetsenbord was." -

avatar Lotte

12/04/2020

- "Heel tevreden over mijn aankoop, super snelle service en een gemakkelijke manier om te bestellen, doordat ze samenwerken met earnieland is dit super top, zo heb je toch juist dat extra beetje korting :)" -

avatar Emmy

08/04/2020

- "Het product dat we kochten stond aan een hele mooie prijs bij Mediamarkt. Scheelde €100 dan bij andere sites. Enkele klikken later was het al besteld. Makkelijke site en ordelijk." -

avatar Chris

07/04/2020

- "Goede prijs/kwaliteit, vlotte levering" -

avatar Joke

07/04/2020

- "Snelle levering, goede service. Ben heel blij met mijn aankoop!" -

avatar Philippe

06/04/2020

- "Geen kortingen meer bij MediaMarkt ?" -

avatar Leentje

29/03/2020

- "Heel tevreden, correcte prijs en vlotte levering." -

avatar Ruth

27/03/2020

- "Aanrader! Snelle levering, topservice!!" -

avatar julie

20/03/2020

- "gekocht online en direct gaan afhalen ;-) zo simpel" -

avatar Emmy

18/03/2020

- "Voor 22u besteld, morgen in huis.. Indien het drukkere periodes zijn (btw korting),wordt misschien beter 'levertijd 2-3 werkdagen' als je niet kan beloven dat het ook effectief de volgende dag in huis is. Ik snap echt dat sommige periodes drukker zijn dan andere, maar dit weten jullie als bedrijf waarschijnlijk ook wel. Beter levertijd dan verlengen op de site. Komt het dan een dan vroeger, des te beter. Maar later leveren voor de klant is nooit leuk." -