Media Markt Reviews

174
296
18
5
7
Gemiddelde score
4/5 - 509 Reviews
avatar Gigi

18/12/2017

- "Zeer goeie service!" -

avatar Charlotte

18/12/2017

- "Vlotte service, duidelijke communicatie en een mooie prijs. Aantrekkelijk om hier te bestellen. " -

avatar Charlotte

18/12/2017

- "Vlotte service, duidelijke communicatie en een mooie prijs. Aantrekkelijk om hier te bestellen. " -

avatar evelien

17/12/2017

- "Ruime keuze, vlotte levering, goede prijs/kwaliteit. Zeker een aanrader" -

avatar Dimitri

07/12/2017

- "Altijd goed shoppen bij mediamarkt" -

avatar Karol

07/12/2017

- "Mediamarkt, goed voor een paar uur binnen te springen en te staren naar de nieuwste technologie. " -

avatar Benny

04/12/2017

- "Ook bij Mediamarkt vindt je producten die nergens anders goedkoper te vinden zijn. Zeker ook een speler op de markt." -

avatar Niels

24/11/2017

- "Veel keuzes. Wel oppassen met kortingen. Je moet goed de prijzen in het oog houden over een periode. Snelle verzending en degelijke verpakking." -

avatar Anja

22/11/2017

- "Op bepaalde producten kan je hier een omiumverzekering nemen .waar ik al gebruik van heb gemaak en alles uitstekend is afgehandeld " -

avatar Luc

16/11/2017

- "onlangs Soundbar van Bose gekocht bij mediamarkt , snelle en correcte levering echte aanrader" -

avatar Jelle

13/11/2017

- "Daarnet nog een Nicer Dicer besteld en meteen ook al een bericht gekregen dat het klaarstaat voor verzending naar mijn geslecteerde PostPunt! Super service!" -

avatar Virgie

13/11/2017

- "Heel leuk dat mediamarkt samen werkt met earnieland vanaf nu doe ik al mijn online aankopen gewoon hier" -

avatar Lotte

07/11/2017

- "Nieuwe stofzuiger met earnie korting, wat wil een mens nog meer :)" -

avatar Mieke

04/11/2017

- "Alles wat je zoekt van elektronica en dergelijke kan je vinden bij Mediamarkt. Als je dan nog eens via Earnieland op dergelijke bedragen een mooie earnie korting kan ontvangen. Dan zou je inderdaad GEK zijn om het niet te doen ;-)" -

avatar Karol

03/11/2017

- "Eerlijke prijzen en een zeer ruime keuze, wat wil een mens nog meer?" -

avatar Dries

03/11/2017

- "veel keuze, bestellen en de dag nadien heb je je bestelling al in huis.echt geweldig" -

avatar Maarten

20/10/2017

- "GOEDKOPER VIND JE NOOIT! Geweldig merk en steeds een meer dan aangename winkelervaring (zowel in de fysieke winkel als online) GEWELDIG!" -

avatar Delphine

09/10/2017

- "Via een aanbieding een heel degelijk sporthorloge kunnen aankopen. Vlotte levering en heel deftig ingepakt. " -

avatar Betty

06/10/2017

- "steeds een lage prijs en een hele goede service! Wij zijn helemaal fan en raden het aan iedereen aan." -

avatar Betty

02/10/2017

- "Super acties heb een keer 2 plus 1 toestellen gekocht maar gebreukte die nog niet uiteindelijk wel maar werkte het stoomstrijkijzer niet de winkel heeft me dan gehoplen en uiteindelijk opgestuurd en een week later gemaakt kreeg ook een vervang toestel maar hellaas werkte dat ook niet. " -