Media Markt Reviews

198
300
18
6
8
Gemiddelde score
4/5 - 539 Reviews
avatar ELS DE BROUCKERE

14/09/2017

- "Steeds toffe aanbiedingen aan correcte prijzen! Keuken, pc, huishouden, alles samen op zelfde site..." -

avatar charlotte

14/09/2017

- "goede service voor en na verkoop. op tijd geleverd!" -

avatar stephanie

10/09/2017

- "scherpe prijs, goede site, vlotte bestelprocedure en snelle levering " -

avatar Liesbeth

30/08/2017

- "Winkel met groot aanbod! Ze beloven de goedkoopste te zijn en als hun prijs toch meer is dan een andere winkel uit een lijstje winkels passen ze deze zonder problemen aan! Alleen nog maar top ervaringen mee gehad. En nu krijg je via Earnieland nog earnie korting ook. Fantastisch! " -

avatar Kenny

30/08/2017

- "Goeie webshop en ook hun echt winkels zijn super met super personeel die altijd kan helpen." -

avatar Christof

30/08/2017

- "Groot aanbod, met specifieke online-deals die een bezoekje het meer dan waard maken in de zoektocht naar elektronica." -

avatar Petra

30/08/2017

- "veel keuze, supersnelle levering en heel goede prijzen ! niets dan lof " -

avatar Natasha

29/08/2017

- "Supersnelle levering en fantastische voor en na service.. Echt een aanrader!!" -

avatar Evelyne

28/08/2017

- "Fijne winkel en scherpe prijzen. Klantenservice ook oke." -

avatar Tabitha

26/08/2017

- "Mediamarkt levert een snelle service! Ook retourneren is geen enkel probleem... Ze helpen je waar nodig. ik ben fan! " -

avatar Evi

25/08/2017

- "Behulpzame klantendienst en dienst na verkoop, ii ga zeker nog leer shoppen op mediamarkt! " -

avatar Stephanie

24/08/2017

- "Snel en vlot! Goeie kwaliteit! En goeie service na verkoop! " -

avatar Talissa

24/08/2017

- "goede dienst na verkoop! vriendelijke mensen! " -

avatar Leen

21/08/2017

- "Veel keuze, snelle levering" -

avatar Dave

19/08/2017

- "Al mij electro komt van mediamarkt correcte bediening en goede snelle service doe zo verder zou ik zeggen" -

avatar Johny

15/08/2017

- "Is echt 1 van mijn favoriete winkels, Zeer klantvriendelijk En veel keuze op het gebied van electronica " -

avatar Dafina

15/08/2017

- "Vlotte levering. Prijs ok. Qua klantenservice kan het wel beter. " -

avatar Davy

14/08/2017

- "Prijzen zitten scherp maar de naservice is zeer slecht, gsm werd niet gerepareerd gezien een heel klein putje in mijn scherm is . Het putje is mss de grootte van een stofdeeltje. Gevolg garantie vervalt. Mijn Gsm is 2 a 3 maand weggebleven voor herstel. Nu wacht ik reeds 5 maand om te horen of Samsung zelf nog iets zou kunnen doen. Volgens mij hoor ik ze nooit meer. Teleurstellend voor zo een bedrijf!" -

avatar Jens

31/07/2017

- "Probleemloos bestellen en ruime keus aan leveringsmogelijkheden. " -

avatar Koen

20/07/2017

- "Net zoals in de winkel zelf, maar dan handig vanaf thuis bestellen uit het heel ruime aanbod van Media Markt!" -