Media Markt Reviews

135
286
16
2
4
Gemiddelde score
4/5 - 452 Reviews
avatar stefaan

21/11/2018

- "dvd, blu rays.... altijd heel snel geleverd en heel goed verpakt" -

avatar Matthy

18/11/2018

- "Ruim assortiment en snelle afhandeling van je bestelling." -

avatar Philippe

12/11/2018

- "Handig bestellen via webshop & afhalen in de winkel." -

avatar Philippe

11/11/2018

- "Ik kijk al uit naar black friday !" -

avatar Wouter

09/11/2018

- "Goede service , klantvriendelijk en netjes alles op tijd in huis !" -

avatar Leen

03/11/2018

- "een tijdje geleden problemen gehad met een wasmachine, hersteller niet opgedaagd. klantendienst Turnhout heeft het opgelost" -

avatar Michel

01/11/2018

- "Ruim assortiment en voor vele zaken gewoonweg de goedkoopste in België. Ook zeer veel voordelige acties om nog meer korting te bekomen of een extraatje te krijgen. Aanrader !!!" -

avatar Carolien

01/11/2018

- "Gebruiksvriendelijke shop, gratis levering aan huis en nog eens 10% bibberkorting omdat we vandaag bestelden! Top!" -

avatar Youri

01/11/2018

- "Veel keuze. De nieuwste producten zijn vaak pas laat beschikbaar. De prijs is vaak duurder dan bij andere webshops. Elk jaar is er rond eind januari een actie waarbij de BTW als korting wordt gegeven. Met garantie heb ik slechte ervaringen. Een autoradio was binnen garantie stuk, de reden werd op mij afgeschoven: overbelasting. Ik kreeg de keuze om de radio daar te laten, of te betalen om het niet-gerepareerde toestel terug te krijgen. Een Surface tablet werkte na een maand niet meer, daarna heb ik 2 maanden mogen wachten op het nieuws dat ze hem niet konden repareren en kreeg ik m'n geld terug. Beter garantie direct via de fabrikant regelen indien mogelijk." -

avatar vanessa

15/10/2018

- "Scherpe prijzen, dienst na verkoop laat de wensen over!" -

avatar Leen

12/10/2018

- "vandaag hele namiddag (12 tot 19 uur) op technieker zitten wachten van Beko, wasmachine die ik gekocht had bij mediamarkt 11 maanden geleden. Niet opgedaagd, naar mediamarkt gebeld, konden niet veel doen maar hebben boze mail naar herstellingsbedrijf gestuurd" -

avatar Anja

06/10/2018

- "Heel veel keus en de mensen staan steeds klaar om een grondige uitleg te bezorgen en is er iets mis met je aankoop dan maken ze er geen probleem van om te herstellen of om te ruilen binnen het jaar!" -

avatar Lieselot

01/10/2018

- "Ruim aanbod, scherpe prijzen! Problemen worden zonder veel poespas aangepakt ..." -

avatar Lieselot

01/10/2018

- "Ruim aanbod, scherpe prijs... Problemen werden zonder veel poespas opgelost. Garantiebewijs wordt op je identiteitskaart geplaatst. Heel handig dus!" -

avatar Ellen

30/09/2018

- "Ruime keuze en weer een mooie actie kunnen slaan. Super content" -

avatar Tim

29/09/2018

- "Aangename levertijd in het werkend" -

avatar Katrien

23/09/2018

- "Hele snelle levering! Blij met al mijn aankopen." -

avatar Jens

22/09/2018

- "zeer scherpe prijzen. hele toffe site" -

avatar Kris

21/09/2018

- "Online shoppen bij mediamarkt is 10x eenvoudiger, makkelijker & minder tijdverslindend." -

avatar Stijn

20/09/2018

- "Snelle levering en ruime keuze." -