Torfs Reviews

158
197
2
0
1
Gemiddelde score
4/5 - 358 Reviews
avatar Stijn

31/07/2017

- "Nieuwe schoentjes besteld met Earnieland. Toch altijd leuk,om wat earnie korting te scoren." -

avatar Andy

31/07/2017

- "Altijd correcte service en schappelijke prijzen " -

avatar elien

30/07/2017

- "Spijtiggenoeg was de maat van mijn eerste bestelling niet correct. De omruiling liep vlekkenloos! Zeer tevreden van de verzending en de retour! " -

avatar Kristien

28/07/2017

- "Schoenenwinkel met een ruim assortiment aan kwaliteitsvolle schoenen. Aanrader!" -

avatar Maiken

17/07/2017

- "Bij torfs vind je werkelijk de mooiste schoenen. Ze hebben voor iedereen wat wils en ik vind het ook ideaal dat ze schoenen hebben in verschillende prijsklassen. Het is ook zeer gemakkelijk dat je de schoenen die je online besteld in de winkel kan laten leveren zo hoef je geen verzendingskosten te betalen en je bestelling kan ook geretourneerd worden in de winkel. Torfs bied je echt een topservice!" -

avatar Catherine

16/07/2017

- "Net ook een paar sandalen besteld bij Torfs via Earnieland...ban benieuwd naar de korting? Gemakkelijke site met korting bovenop! " -

avatar elsy

06/07/2017

- "Juist schoenen besteld bij Torfs via Earnieland ! Ben eens benieuwd hoeveel korting ik zal krijgen!" -

avatar elsy

06/07/2017

- "Torfs heeft een grote collectie Conserve All Stars ! Nieuwe collectie is ook al aanwezig!!! " -

avatar Caroline

02/07/2017

- "Ben benieuwd, juist bestelling geplaatst bij Torfs.Wel gemakkelijk te bestellen" -

avatar marjolein

25/06/2017

- "Leuke zomercollectie bij Torfs.. teveel om te kiezen dus dan maar verschillende gekozen." -

avatar Bart

20/06/2017

- "De beste schoenenwinkel van het land,nu te bereiken via Earnieland" -

avatar Kim

19/06/2017

- "Topperd! Shop hier zeer graag schoenen voor het ganse gezin :)" -

avatar Elke

19/06/2017

- "Een hele mooie uitgebreide collectie schoenen, ook voor steunzolen. Ook een goede dienst naverkoop als er problemen zijn met de schoenen, zoals schoenen op de leest zetten. " -

avatar Benoit

17/06/2017

- "Torfs heeft een groot keuze aan schoenen.Regelmatig promoties en snel geleverd thuis. Kan ook zonder probleem inruilen indien verkeerde maat." -

avatar Dayna

23/05/2017

- "Ruime keuze, ook voor kleine maten." -

avatar gwendolyn

19/05/2017

- "Top voor de schoenen van mijn dochtertje, steeds leuke keuze! :)" -

avatar Kevin

09/05/2017

- "Super ! Bestelling gedaan en was een probleem mee maar direct opgelost !" -

avatar Kenzo

26/04/2017

- "Leuke winkel ;) " -

avatar Emily

17/04/2017

- "Veel keuze, goede kwaliteit en vriendelijk personeel" -

avatar Jill

13/04/2017

- "Mooie en ruime keuze aan schoenen en accessoires. Het personeel is er steeds vriendelijk en behulpzaam. Sommige schoenen zijn misschien aan de duurdere kant, maar ze zijn wel kwaliteitsvol." -