Viata Reviews

59
61
4
0
0
Gemiddelde score
4/5 - 125 Reviews
avatar Jeroen

03/01/2019

- "Leuk babycadeautje bijgekregen. wel erg onecologisch verpakt, onbreekbare goederen die extra omhuld worden met noppenfolie, niet van deze tijd" -

avatar Jeroen

31/12/2018

- "Mooie strakke prijzen op de babyvoeding" -

avatar troe

20/12/2018

- "10/10" -

avatar evi

06/12/2018

- "Supergoeie ervaring bij de bestelling en supersnelle levering. Een aanrader." -

avatar Philippe

05/12/2018

- "Correcte prijzen en levering binnen de 24h, top!" -

avatar isabel

12/11/2018

- "Ruime keuze, soms veel goedkoper dan de andere online apotheek. Alles is zeer goed verpakt en ook vlotte levering. Het is ook aangenaam dat je bij sommige producten online uitleg kan vragen. Top!!" -

avatar Iljas

27/10/2018

- "snelle levering, mooie prijzen, leuke webshop" -

avatar gerda

04/10/2018

- "alles op tijd geleverd en staaltjes er bij gekregen super blij" -

avatar Bart

03/10/2018

- "Goeie service" -

avatar Laure

02/10/2018

- "Aangename kennismaking met deze online apotheek. Mooie acties waardoor ik een stuk goedkoper uitkwam dan bij de andere waar ik anders bestelde." -

avatar gerda

28/09/2018

- "snelle levering alles prima in orde" -

avatar gerda

21/09/2018

- "snelle bestelling , snelle levering , verloopt perfect" -

avatar Karen

11/09/2018

- "Ik kan bestellen wanneer ik wil. Door onze werkuren kunnen we niet naar een apotheek tijdens openingsuren. Viata is de oplossing en is onze apotheek aan huis! Een ruim assortiment en snelle levering! Top!" -

avatar Karen

07/09/2018

- "Een mooi aanbod en leuke kortingen! Snelle levering!" -

avatar Arlette

24/08/2018

- "Ruime keuze en zeer snelle levering bij mijn bestelling bij Viata. De producten worden goed beschreven met een duidelijke uitleg voor gebruik. Ik zou Viata zeker aanraden!" -

avatar marie-pierre

14/08/2018

- "Gisteren besteld, deze morgen geleverd. Prima !" -

avatar Nathalie

10/08/2018

- "Hele goede prijzen, kon nog een kortingscode vinden via google en kreeg zo maar liefst via Viata alleen 17 euro korting. Nu nog wachten op mijn Earniepunten :-)" -

avatar Elke

09/08/2018

- "Voor de eerste keer de website ontdekt en hebben een heel uitgebreid assortiment. Ik was aangenaam verrast." -

avatar Caroline

07/08/2018

- "Ik heb de proef op de som genomen: in Parijs de prijs van Keracnyl serum genoteerd (verzorgingsprodukten kunnen wel eens goedkoper zijn in Frankrijk)... maar Viata is nóg goedkoper! Ik was al een overtuigde klant van Viata, maar nu ben ik helemaal superfan!" -

avatar stefan

29/07/2018

- "Eerste keer besteld bij viata. Goede en verzorgde levering met persoonlijke touch. Zeker een aanrader om drogisterij producten te bestellen." -